24/11/2019 24/11/2019 Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στην Κωνσταντινούπολη σε συνεργασία με την Ιμβριακή Ένωση Μακεδονίας – Θράκης, συνδιοργάνωσαν χθες με επιτυχία στο Σισμανόγλειο Μέγαρο την παρουσίαση του Λευκώματος «Εκκλησίες και Ξωκλήσια της Ίμβρου – εκεί που τα καντήλια δεν έσβησαν ποτέ». Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης, κ.κ. Βαρθολομαίος. Σε μία κατάμεστη...
24 Νοεμβρίου, 2019 - 9:17
Τελευταία ενημέρωση: 24/11/2019 - 9:33

Οι ιεροί τόποι της Ίμβρου στο επίκεντρο

Διαδώστε:
Οι ιεροί τόποι της Ίμβρου στο επίκεντρο

Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στην Κωνσταντινούπολη σε συνεργασία με την Ιμβριακή Ένωση Μακεδονίας – Θράκης, συνδιοργάνωσαν χθες με επιτυχία στο Σισμανόγλειο Μέγαρο την παρουσίαση του Λευκώματος «Εκκλησίες και Ξωκλήσια της Ίμβρου – εκεί που τα καντήλια δεν έσβησαν ποτέ». Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης, κ.κ. Βαρθολομαίος.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα από Ιμβρίους από την Ελλάδα και από την Πόλη, εκτυλίχθηκαν ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές. Αξιοσημείωτο είναι ότι παραβρέθηκε και ο Πρέσβης στην Άγκυρα κ. Μιχάλης Διάμεσης.

Στην βραδιά παρουσίασης του Λευκώματος, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν στιγμές από την Ίμβρο και να δουν αναλυτικά εικόνες από τα σπουδαία ξωκκλήσια της.

Χορηγός επικοινωνίας της Έκδοσης είναι το Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων «Ορθοδοξία».

Δείτε το βίντεο:


 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων