01/06/2021 01/06/2021 Άμεση ήταν η εξιχνίαση της υπόθεσης καταστροφής ελληνικής σημαίας που βρίσκονταν αναρτημένη εντός του Ενετικού Κάστρου Πάργας, ύστερα από έρευνα αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Φαναρίου και του Αστυνομικού Σταθμού Πάργας. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία επτά νεαρών, τεσσάρων ανδρών και τριών γυναικών, ηλικίας από 21 έως 27 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία...
01 Ιουνίου, 2021 - 13:41
Τελευταία ενημέρωση: 01/06/2021 - 13:06

ΠΑΡΓΑ: Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες που κατέστρεφαν Ελληνικές σημαίες

Διαδώστε:
ΠΑΡΓΑ: Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες που κατέστρεφαν Ελληνικές σημαίες

Άμεση ήταν η εξιχνίαση της υπόθεσης καταστροφής ελληνικής σημαίας που βρίσκονταν αναρτημένη εντός του Ενετικού Κάστρου Πάργας, ύστερα από έρευνα αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Φαναρίου και του Αστυνομικού Σταθμού Πάργας.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία επτά νεαρών, τεσσάρων ανδρών και τριών γυναικών, ηλικίας από 21 έως 27 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή συμβόλου εθνικής σημασίας κατ’ εξακολούθηση.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, νυχτερινές ώρες της Κυριακής προς Δευτέρα, οι κατηγορούμενοι παραβίασαν την κεντρική θύρα εισόδου του Ενετικού Κάστρου Πάργας και έσκισαν ελληνική σημαία που ήταν τοποθετημένη σε σημείο επί των τειχών του Κάστρου. Στο πλαίσιο των αναζητήσεων, εντοπίστηκε και συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας στην Πάργα μία εκ των κατηγορουμένων.

Επιπρόσθετα, από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε ότι μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, οι κατηγορούμενοι αφαίρεσαν μία ακόμη ελληνική σημαία από τον ιστό που ήταν αναρτημένη σε μπαλκόνι σπιτιού στην Πάργα.

Πηγή: www.agon.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων