30/12/2020 30/12/2020 Με αναφορά στην ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του εμβολίου ξεκίνησε τη συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ, «Από τις έξι», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας. Επανέλαβε επίσης πως πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι να ανοίξουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων. Για τα σχολεία Τέθηκε, όπως είπε, το θέμα χθες από την υπουργό Παιδείας, Νίκη...
30 Δεκεμβρίου, 2020 - 11:30
Τελευταία ενημέρωση: 30/12/2020 - 12:47

Προτεραιότητα να ανοίξουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων

Διαδώστε:
Προτεραιότητα να ανοίξουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων

Με αναφορά στην ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του εμβολίου ξεκίνησε τη συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ, «Από τις έξι», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας. Επανέλαβε επίσης πως πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι να ανοίξουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων.

Για τα σχολεία

Τέθηκε, όπως είπε, το θέμα χθες από την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως προς την επιτροπή των ειδικών και η συζήτηση θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες με βάση τα επιδημιολογικά στοιχεία ώστε να «είμαστε σύντομα σε θέση να πούμε αν θα ανοίξουν τα σχολεία στις 8 ή αν θα υπάρξει κάποια διαφοροποίηση μεταξύ βαθμίδων της εκπαίδευσης». Επανέλαβε ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι να ανοίξουν όλες οι βαθμίδες και θα μείνουμε σ’ αυτό μέχρι να υπάρξει η οριστική εισήγηση των ειδικών.

Σε νέα συνεδρίαση που θα γίνει τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου παραπέμπεται η λήψη αποφάσεων για το άνοιγμα των σχολείων καθώς στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη της επιτροπής λοιμωξιολόγων με την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως δεν προέκυψε ομογνωμία.

Όπως τόνισε, για τις αποφάσεις αναμένουμε την οριστική εισήγηση των ειδικών -η οποία είναι είτε ομόφωνη, είτε κατά πλειοψηφία- την οποία ακολουθούμε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων