24/06/2021 24/06/2021 Ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη κατά συρροή, ασκήθηκε σε βάρος του 36χρονου καθηρημένου ιερέα ο οποίος ακολούθως παραπέμφθηκε στον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να λάβει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας οδηγήθηκε ο καθαιρεθείς ιερέας που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στους Μητροπολίτες του δευτεροβάθμιου συνοδικού...
24 Ιουνίου, 2021 - 19:54
Τελευταία ενημέρωση: 24/06/2021 - 22:21

Ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη βλάβη στον πρώην Ιερέα

Διαδώστε:
Ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη βλάβη στον πρώην Ιερέα

Ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη κατά συρροή, ασκήθηκε σε βάρος του 36χρονου καθηρημένου ιερέα ο οποίος ακολούθως παραπέμφθηκε στον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να λάβει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας οδηγήθηκε ο καθαιρεθείς ιερέας που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στους Μητροπολίτες του δευτεροβάθμιου συνοδικού δικαστηρίου. Τον δράστη συνόδευε αστυνομική δύναμη ενώ ο ίδιος δεν φορούσε ράσα ,και η προσαγωγή του στον Εισαγγελέα καθυστέρησε καθώς κρίθηκε ότι έπρεπε να προηγηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Για το λόγο αυτό συνοδεία αστυνομικών είχε οδηγηθεί νωρίτερα σήμερα στο Δρομοκαϊτειο.

Εξερχόμενος από το Εισαγγελικό κτίριο δήλωσε στους δημοσιογράφους:”Δεν ήξερα ότι θα κάνω κακό. Ζητώ συγνώμη. Τα υπόλοιπα θα τα πει ο δικηγόρος μου».

Παρακολουθήστε, λεπτό προς λεπτό, το Χρονικό της Επίθεσης με βιτριόλι σε επτά Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος, όπως αυτό συγκλόνισε το πανελλήνιο κατά το βράδυ της 23ης Ιουνιου.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

Επιμέλεια βίντεο: Νάνσυ Νάσκου

Μοντάζ: Κώστας Μπρουμάς 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων