21/11/2021 21/11/2021 Την πολιτειακή, πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της χώρας υποδέχθηκε στη Βουλή, για την Ημέρα των Ενόπλων, ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου, Κωνσταντίνος Τασούλας, την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021. Αμέσως μετά την παρουσία του, το πρωί, στην πανηγυρική δοξολογία, που τελέσθηκε στον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Ημέρας...
21 Νοεμβρίου, 2021 - 14:35
Τελευταία ενημέρωση: 21/11/2021 - 14:42

Ποιους υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Βουλής για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Διαδώστε:
Ποιους υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Βουλής για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Την πολιτειακή, πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της χώρας υποδέχθηκε στη Βουλή, για την Ημέρα των Ενόπλων, ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου, Κωνσταντίνος Τασούλας, την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021.
Αμέσως μετά την παρουσία του, το πρωί, στην πανηγυρική δοξολογία, που τελέσθηκε στον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, ο κ. Τασούλας υποδέχθηκε στη Βουλή των Ελλήνων την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, την πολιτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, τους εκπροσώπους των κομμάτων, τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων και των σωμάτων Ασφαλείας, τον Περιφερειάρχη Αττικής και τον εκπρόσωπο του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Θαυμακού κ. Ιάκωβο.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ/ ΕΡΤ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων