26/01/2022 26/01/2022 Με σημαντικούς περιορισμούς θα επαναλειτουργήσουν τα τραπεζικά καταστήματα για το κοινό την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022 σε Αττική, Βοιωτία, Εύβοια, Κρήτη και Νότιο Αιγαίο, όπως κάνει γνωστό με ανακοίνωση της η Ελληνική Ένωση Τραπεζών. Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών ανακοινώνει ότι τα τραπεζικά καταστήματα στην Αττική, Βοιωτία, Εύβοια, Κρήτη,...
26 Ιανουαρίου, 2022 - 21:57
Τελευταία ενημέρωση: 26/01/2022 - 22:38

Πώς θα λειτουργήσουν οι τράπεζες την Πέμπτη 27/1

Διαδώστε:
Πώς θα λειτουργήσουν οι τράπεζες την Πέμπτη 27/1

Με σημαντικούς περιορισμούς θα επαναλειτουργήσουν τα τραπεζικά καταστήματα για το κοινό την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022 σε Αττική, Βοιωτία, Εύβοια, Κρήτη και Νότιο Αιγαίο, όπως κάνει γνωστό με ανακοίνωση της η Ελληνική Ένωση Τραπεζών.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών ανακοινώνει ότι τα τραπεζικά καταστήματα στην Αττική, Βοιωτία, Εύβοια, Κρήτη, και Νότιο Αιγαίο, θα επαναλειτουργήσουν για το κοινό την Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022, αλλά με σημαντικούς περιορισμούς. Ειδικότερα, ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες σε καθένα κατάστημα, ενδέχεται αυτό να μην λειτουργεί ή να υπάρχει περιορισμένος αριθμός εργαζομένων ή να υπάρξουν αλλαγές στο ωράριο λειτουργίας. Ως εκ τούτου συνιστάται οι συναλλασσόμενοι να περιορίσουν κατά το δυνατόν τις επισκέψεις τους στα καταστήματα όπως επίσης πριν την μετάβαση τους σε αυτά, να υπάρχει προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία, με το συγκεκριμένο κατάστημα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες: ,
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων