30/07/2019 30/07/2019 Με πλήρη επιτυχία ολοκληρώθηκε – από τις 15 έως τις 19 Ιουλίου 2019 – Σεμινάριο Αγιογραφίας με τον καταξιωμένο αγιογράφο-ζωγράφο, κ. Γιώργο Κόρδη, στο χώρο του Εργαστηρίου Αγιογραφίας της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης, από όπου αλιεύουμε, την ως άνω, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της σημερινής ημέρας.     Ο κ. Κόρδης μετέδιδε καθημερινά τις γνώσεις και τις απόψεις του,...
30 Ιουλίου, 2019 - 19:19
Τελευταία ενημέρωση: 30/07/2019 - 19:22

Σεμινάριο Αγιογραφίας με τον καταξιωμένο κ. Γιώργο Κόρδη

Διαδώστε:
Σεμινάριο Αγιογραφίας με τον καταξιωμένο κ. Γιώργο Κόρδη

Με πλήρη επιτυχία ολοκληρώθηκε – από τις 15 έως τις 19 Ιουλίου 2019 – Σεμινάριο Αγιογραφίας με τον καταξιωμένο αγιογράφο-ζωγράφο, κ. Γιώργο Κόρδη, στο χώρο του Εργαστηρίου Αγιογραφίας της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης, από όπου αλιεύουμε, την ως άνω, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της σημερινής ημέρας.

 

 

Ο κ. Κόρδης μετέδιδε καθημερινά τις γνώσεις και τις απόψεις του, με αγάπη και ζήλο, αφιερώνοντας στους συμμετέχοντες άφθονες ώρες συνομιλίας, η οποία αφορούσε το θεωρητικό, καθώς και το πρακτικό υπόβαθρο για την Εικονογραφική Εκκλησιαστική Τέχνη.

 

 

Ο εικαστικός λόγος της εικόνας, ο ρυθμός της γραμμής και η λειτουργία του χρώματος ήταν ορισμένα από τα πολλά θέματα που εμπλούτισαν το παρόν Σεμινάριο.

Παράλληλα, ο κ. Κόρδης ιστορώντας την εικόνα του Αγίου Ιωάννη του Ερημίτη, με την τεχνική της αυγοτέμπερας με υποζωγράφιση, χάρισε μία μοναδική εμπειρία γνώσεων προς τους παρευρισκομένους.

 

 

 

Η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς τον κ. Κόρδη για το υπέροχο ταξίδι στον κόσμο των εικόνων, καθώς και για την τιμή προς το Ίδρυμα, μέσα από την ενεργή παρουσία και τη διδασκαλία του.

Το Ίδρυμα θα συνεχίσει την όμορφη και δημιουργική συνεργασία με τον καταξιωμένο αγιογράφο, με μελλοντικά Σεμινάρια Αγιογραφίας, τα οποία θα διεξάγονται στις εγκαταστάσεις του.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων