29/05/2020 29/05/2020 Αντιδράσεις πυροδοτεί η απόφαση της κυβέρνησης Ερντογάν να πραγματοποιήσει ένα φαντασμαγορικό τηλεοπτικό σόου έξω από την Αγία Σοφία, εορτάζοντας την επέτειο «κατάκτησης της Πόλης» από τον Μωάμεθ τον Πορθητή τον Β’. Η κρατική τηλεόραση θα μεταδώσει απόψε την αναπαράσταση της πτώσης των Τειχών σε απευθείας σύνδεση, ενώ σύμφωνα με τις εξαγγελίες του Ερντογάν θα διαβαστεί...
29 Μαΐου, 2020 - 11:36

Στεφανής: Μας ενοχλεί η φιέστα Ερντογάν

Διαδώστε:
Στεφανής: Μας ενοχλεί η φιέστα Ερντογάν

Αντιδράσεις πυροδοτεί η απόφαση της κυβέρνησης Ερντογάν να πραγματοποιήσει ένα φαντασμαγορικό τηλεοπτικό σόου έξω από την Αγία Σοφία, εορτάζοντας την επέτειο «κατάκτησης της Πόλης» από τον Μωάμεθ τον Πορθητή τον Β’. Η κρατική τηλεόραση θα μεταδώσει απόψε την αναπαράσταση της πτώσης των Τειχών σε απευθείας σύνδεση, ενώ σύμφωνα με τις εξαγγελίες του Ερντογάν θα διαβαστεί το κοράνι στην Αγία Σοφία.

Σχολιάζοντας ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με δηλώσεις του στο ΣΚΑΙ είπε ότι «βεβαίως και μας ενοχλεί, αγγίζει το θρησκευτικό μας συναίσθημα, την πίστη μας», ωστόσο ο κύριος στόχος του δεν είναι η Ελλάδα αλλά η ίδια η Κωνσταντινούπολη όπου έχει γνωρίσει την ήττα δυο φορές ο Τούρκος πρόεδρος και επιθυμεί να αγγίξει το θυμικό των πολιτών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων