28/07/2020 28/07/2020 Στη μία μετά το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη ενημέρωση για τον κορωνοϊό από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, τις οποίες μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ, ο κ. Χαρδαλιάς αναμένεται να ανακοινώσει τη χρήση υποχρεωτικής μάσκας και σε άλλους κλειστούς χώρους, πέρα από τα σουπερ μάρκετ, όπως εμπορικά καταστήματα και...
28 Ιουλίου, 2020 - 11:58
Τελευταία ενημέρωση: 28/07/2020 - 13:34

Στη 1 το μεσημέρι η ενημέρωση για τον κορωνοϊό – Τι θα γίνει με τη χρήση μάσκας

Διαδώστε:
Στη 1 το μεσημέρι η ενημέρωση για τον κορωνοϊό – Τι θα γίνει με τη χρήση μάσκας

Στη μία μετά το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη ενημέρωση για τον κορωνοϊό από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, τις οποίες μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ, ο κ. Χαρδαλιάς αναμένεται να ανακοινώσει τη χρήση υποχρεωτικής μάσκας και σε άλλους κλειστούς χώρους, πέρα από τα σουπερ μάρκετ, όπως εμπορικά καταστήματα και εμπορικά κέντρα, χώρους λατρείας καθώς και κομμωτήρια.

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες, το πρωί ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη είχε σύσκεψη με τον πρωθυπουργό και ο κύβος ερρίφθη. Ο φόβος έξαρσης των κρουσμάτων κοροναϊού μέσα στο καλοκαίρι, οδηγεί την κυβέρνηση στη λήψη νέων έκτακτων μέτρων.

Η αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ελλάδα έχει σημάνει καμπανάκι στην κυβέρνηση, η οποία, σε συνεννόηση με τους λοιμωξιολόγους, αναμένεται να επεκτείνει και σε άλλους χώρους την υποχρεωτική χρήση της μάσκας.

Δείτε επίσης τι ανέφερε για το ζήτημα χθες ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος – Ανοιχτό το ενδεχόμενο χρήσης μάσκας εντός των ναών σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο – Τι είπε αναλυτικά για το ζήτημα (ΒΙΝΤΕΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων