06/03/2023 06/03/2023 Στη γη του Αυγόρου αναπαύεται ο αδικοχαμένος Κυπριανός Παπαϊωάννου, ο οποίος έχασε τη ζωή του στη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών. Φίλοι και συγγενείς είπαν σήμερα το πρωί το τελευταίο αντίο στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου. Ο 23χρονος φοιτητής τάφηκε στο κοιμητήριο του χωριού. Έντονη ήταν και η εκπροσώπηση εκ μέρους της Πολιτείας, καθώς...
06 Μαρτίου, 2023 - 14:29

Στη γη του Αυγόρου αναπαύεται ο 23χρονος Κυπριανός

Διαδώστε:
Στη γη του Αυγόρου αναπαύεται ο 23χρονος Κυπριανός

Στη γη του Αυγόρου αναπαύεται ο αδικοχαμένος Κυπριανός Παπαϊωάννου, ο οποίος έχασε τη ζωή του στη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών. Φίλοι και συγγενείς είπαν σήμερα το πρωί το τελευταίο αντίο στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

Ο 23χρονος φοιτητής τάφηκε στο κοιμητήριο του χωριού.

Έντονη ήταν και η εκπροσώπηση εκ μέρους της Πολιτείας, καθώς στην Εξόδιο Ακολουθία έδωσαν το «παρών» τους ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η Πρόεδρος της Βουλής, οι Υπουργοί Εξωτερικών και Άμυνας, καθώς και οι Υφυπουργοί Κοινωνικής Πρόνοιας, Πολιτισμού και Τουρισμού.

Τον επικήδειο εκφώνησε ο πατέρας του αδικοχαμένου νέου, πατέρας Χριστόδουλος, ο οποίος τέλεσε και την εξόδιο ακολουθία, προϊσταμένου του Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανασίου.

Υπενθυμίζεται ότι η σορός του 23χρονου Κυπριανού μεταφέρθηκε χθες από το παλιό αεροδρόμιο Λάρνακας απευθείας στην εκκλησία της κοινότητας, όπου ο πατέρας και ο νονός του τέλεσαν ολονύχτια Θεία Λειτουργία στη μνήμη του.

Με απόφαση της Προεδρίας, η κηδεία του Κυπριανού τελέστηκε δημοσία δαπάνη.

Η οικογένεια παρακάλεσε δημόσια τους λειτουργούς των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, όπως σεβαστούν την επιθυμία τους να μην καλύψουν δημοσιογραφικά τη νεκρώσιμο ακολουθία και ταφή.

Διαβάστε επίσης: 

Συγκινούν οι ιστορίες των αδικοχαμένων στα Τέμπη

Η Αναστασία πρόλαβε για 2 λεπτά το τρένο και ο Κυπριανός ήρθε για να συναντήσει την αρραβωνιαστικιά του – Η ιστορία των δύο Κύπριων αγνοουμένων

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων