08/01/2020 08/01/2020 Στις 7 Ιανουαρίου του 2020, ανήμερα τα Χριστούγεννα ο Πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάνδρο Λουκασσένκο επισκέφτηκε το ναό της εικόνας της Παναγίας «Ντερζάβναγια» στο χώρο της Ιεράς Μονής της Αγίας Ελισσάβετ στο Μινσκ. Του υποδέχτηκαν οι μαθητές του κατηχητικού, ενώ ο Πρόεδρος ο ίδιος άναψε το κερί των Χριστουγέννων και χαιρέτησε τους πιστούς, τονίζοντας ότι η...
08 Ιανουαρίου, 2020 - 18:02
Τελευταία ενημέρωση: 08/01/2020 - 22:10

Στη Ι.Μ. Αγίας Ελισσάβετ ο Λευκορώσος Πρόεδρος

Διαδώστε:
Στη Ι.Μ. Αγίας Ελισσάβετ ο Λευκορώσος Πρόεδρος

Στις 7 Ιανουαρίου του 2020, ανήμερα τα Χριστούγεννα ο Πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάνδρο Λουκασσένκο επισκέφτηκε το ναό της εικόνας της Παναγίας «Ντερζάβναγια» στο χώρο της Ιεράς Μονής της Αγίας Ελισσάβετ στο Μινσκ.
Του υποδέχτηκαν οι μαθητές του κατηχητικού, ενώ ο Πρόεδρος ο ίδιος άναψε το κερί των Χριστουγέννων και χαιρέτησε τους πιστούς, τονίζοντας ότι η ερχόμενη χρονιά θα είναι δύσκολη και «είναι πολλά που πρέπει να κάνουμε για να διατηρήσουμε την χώρα μας και την ανεξαρτησία μας».
«Το πιο βασικό είναι ότι πέρσι καταφέραμε να διατηρήσουμε την ειρήνη και την ηρεμία στη χώρα, την ειρήνη διαθρησκευτική και διεθνική). Είναι αυτά που καμαρώνει το κράτος μας, η Δημοκρατία της Λευκορωσίας», υπογράμμισε ο ηγέτης της Λευκορωσίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων