28/02/2020 28/02/2020 Στην Ιερά Μητρόπολη Μαυροβουνίου βρέθηκε χθες ο Μητροπολίτης Κιέβου κ. Ονούφριος (σ.σ. Πατριαρχείο Μόσχας) για να ενισχύσει τους Ορθόδοξους πιστούς της χώρας στον καθημερινό αγώνα τους απέναντι στο νόμο για τις θρησκευτικές ελευθερίες. Στον Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως στην Ποντγκόριτσα τελέστηκε επίσημη Δοξολογία χοροστατούντος του εν λόγω Μητροπολίτου. Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου...
28 Φεβρουαρίου, 2020 - 21:19
Τελευταία ενημέρωση: 28/02/2020 - 20:59

Στη Μητρόπολη Μαυροβουνίου ο Μητρ. Ονούφριος

Διαδώστε:
Στη Μητρόπολη Μαυροβουνίου ο Μητρ. Ονούφριος

Στην Ιερά Μητρόπολη Μαυροβουνίου βρέθηκε χθες ο Μητροπολίτης Κιέβου κ. Ονούφριος (σ.σ. Πατριαρχείο Μόσχας) για να ενισχύσει τους Ορθόδοξους πιστούς της χώρας στον καθημερινό αγώνα τους απέναντι στο νόμο για τις θρησκευτικές ελευθερίες.

Στον Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως στην Ποντγκόριτσα τελέστηκε επίσημη Δοξολογία χοροστατούντος του εν λόγω Μητροπολίτου.

Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιος τον ευχαρίστησε για την επίσκεψη αλλά και τη στήριξή του.

Μετά το τέλος της Δοξολογίας έλαβε χώρα μεγαλοπρεπής λιτανεία παρουσία χιλιάδων πιστών και στη συνέχεια προσευχήθηκαν μπροστά από τον Καθεδρικό Ναό, όπως γίνεται κάθε Πέμπτη και Κυριακή μετά την ψήφιση του προαναφερθέντος νόμου που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

“Όποιος είναι με τον Χριστό κανένα κακό δεν μπορεί να τον νικήσει” τόνισε με έμφαση και, μεταξύ άλλων, ο Μητροπολίτης Κιέβου κ. Ονούφριος (σ.σ. Πατριαρχείο Μόσχας).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων