06/11/2020 06/11/2020 Προσκύνημα στην Ιερά Μονή Μαχαιρά πραγματοποίησαν τη Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2020, οι Δήμαρχοι Στροβόλου και Λευκονοίκου, κ. Ανδρέας Παπαχαραλάμπους και κ. Ζήνα Λυσάνδρου Παναγίδη, όπου τους υποδέχτηκε ο Γέροντας Επιφάνιος, Ηγούμενος της Μονής, με τον οποίο αντάλλαξαν ιδέες για εκδηλώσεις μέσα στο 2021, με την ευκαιρία των 200 χρόνων από την Εθνική Παλιγγενεσία. Η συνεργασία...
06 Νοεμβρίου, 2020 - 11:16
Τελευταία ενημέρωση: 06/11/2020 - 10:16

Στην Ι.Μ. Μαχαιρά οι δήμαρχοι Στροβόλου και Λευκονοίκου

Διαδώστε:
Στην Ι.Μ. Μαχαιρά οι δήμαρχοι Στροβόλου και Λευκονοίκου

Προσκύνημα στην Ιερά Μονή Μαχαιρά πραγματοποίησαν τη Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2020, οι Δήμαρχοι Στροβόλου και Λευκονοίκου, κ. Ανδρέας Παπαχαραλάμπους και κ. Ζήνα Λυσάνδρου Παναγίδη, όπου τους υποδέχτηκε ο Γέροντας Επιφάνιος, Ηγούμενος της Μονής, με τον οποίο αντάλλαξαν ιδέες για εκδηλώσεις μέσα στο 2021, με την ευκαιρία των 200 χρόνων από την Εθνική Παλιγγενεσία.

Η συνεργασία των δύο δήμων με τη Μονή Μαχαιρά ξεκινά από το ευλογημένο γεγονός ότι ο εκ Λευκονοίκου Ποιητής Βασίλης Μιχαηλίδης ύμνησε τη θυσία του Μαχαιριώτη Εθνομάρτυρα Κυπριανού από τον Στρόβολο.
Μαζί με τους δύο Δημάρχους, στη συνάντηση παρευρίσκονταν και η Πολιτιστική Λειτουργός του Δήμου Στροβόλου, κ. Ειρήνη Βιολάρη, και ο σκηνοθέτης κ. Μιχάλης Γεωργιάδης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων