24/06/2021 24/06/2021 Στο Δρομοκαΐτειο οδηγήθηκε ο 37χρονος ιερέας που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στους Μητροπολίτες του δευτεροβάθμιου συνοδικού δικαστηρίου, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Δεν οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, καθώς κρίθηκε ότι η κατάστασή του δεν επιτρέπει να δώσει εξηγήσεις για τις πράξεις του. Έτσι, θα διενεργηθεί περαιτέρω ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες επικαλέστηκε ψυχιατρικά...
24 Ιουνίου, 2021 - 14:40
Τελευταία ενημέρωση: 24/06/2021 - 17:33

Στο Δρομοκαϊτειο ο ιερέας που έριξε το καυστικό υγρό

Διαδώστε:
Στο Δρομοκαϊτειο ο ιερέας που έριξε το καυστικό υγρό

Στο Δρομοκαΐτειο οδηγήθηκε ο 37χρονος ιερέας που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στους Μητροπολίτες του δευτεροβάθμιου συνοδικού δικαστηρίου, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Δεν οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, καθώς κρίθηκε ότι η κατάστασή του δεν επιτρέπει να δώσει εξηγήσεις για τις πράξεις του. Έτσι, θα διενεργηθεί περαιτέρω ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες επικαλέστηκε ψυχιατρικά προβλήματα υγείας. Η εισαγγελία αναμένει τη διαβίβαση της δικογραφίας από την αστυνομία για να προχωρήσει στην άσκηση δίωξης.

Ο ιερέας θα παραμείνει στο δημόσιο ψυχιατρικό νοσοκομείο φρουρούμενος.

Τον αποτροπιασμό της για την επίθεση με καυστικό υγρό εκφράζει η Ιερά Σύνοδος  

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων