15/03/2020 15/03/2020 Δεν χρειάζεται πανικός αλλά ψυχραιμία, τόνισε κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας την ώρα τα νέα κρούσματα ανέρχονται σε 49 το τελευταίο 24ωρο. Ανακοίνωσε επίσης 54 νέα κρούσματα που επιβεβαιώθηκαν τα προηγούμενα 24ωρα . Έτσι , όπως ανέφερε τα συνολικά επιβεβαιωμένα κρούσματα ανέρχονται σε 331 ενώ σύμφωνα με τον...
15 Μαρτίου, 2020 - 18:55

Στο ρόλο της Εκκλησίας αναφέρθηκε ο Σωτ. Τσιόδρας

Διαδώστε:
Στο ρόλο της Εκκλησίας αναφέρθηκε ο Σωτ. Τσιόδρας

Δεν χρειάζεται πανικός αλλά ψυχραιμία, τόνισε κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας την ώρα τα νέα κρούσματα ανέρχονται σε 49 το τελευταίο 24ωρο.

Ανακοίνωσε επίσης 54 νέα κρούσματα που επιβεβαιώθηκαν τα προηγούμενα 24ωρα . Έτσι , όπως ανέφερε τα συνολικά επιβεβαιωμένα κρούσματα ανέρχονται σε 331 ενώ σύμφωνα με τον ίδιο τα μέτρα που ελήφθησαν αναμένεται να φέρουν αποτελέσματα τις επόμενες 2- 3 εβδομάδες.

Ο κ. Τσιόδρας αναφέρθηκε και στον ρόλο της Εκκλησίας και εξέφρασε την ελπίδα αύριο η Ιερά Σύνοδος να λάβει τις σωστές αποφάσεις.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων