04/05/2023 20/05/2023 Συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 3 Μαΐου 2023 στα γραφεία του Σωματείου Ιεροψαλτών Νομού Τρικάλων «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός» μεταξύ του Προέδρου κ. Αθανάσιου Γ. Δημητρίου και του υποψηφίου Βουλευτή κ. Ηλία Βλαχογιάννη. Ο Πρόεδρος του Σωματείου ενημέρωσε τον κ. Βλαχογιάννη για τα θέματα που απασχολούν την ιεροψαλτική κοινότητα. Ο κ. Βλαχογιάννης άκουσε με...
04 Μαΐου, 2023 - 19:50
Τελευταία ενημέρωση: 20/05/2023 - 21:43

Στο Σωματείο Ιεροψαλτών Τρικάλων ο υποψήφιος βουλευτής Ηλίας Βλαχογιάννης

Διαδώστε:
Στο Σωματείο Ιεροψαλτών Τρικάλων ο υποψήφιος βουλευτής Ηλίας Βλαχογιάννης

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 3 Μαΐου 2023 στα γραφεία του Σωματείου Ιεροψαλτών Νομού Τρικάλων «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός» μεταξύ του Προέδρου κ. Αθανάσιου Γ. Δημητρίου και του υποψηφίου Βουλευτή κ. Ηλία Βλαχογιάννη.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου ενημέρωσε τον κ. Βλαχογιάννη για τα θέματα που απασχολούν την ιεροψαλτική κοινότητα. Ο κ. Βλαχογιάννης άκουσε με μεγάλο ενδιαφέρον τα θέματα αφού και ο ίδιος είναι μύστης της ψαλτικής τέχνης.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Πρόεδρος του Σωματείου παρακολούθησε την κεντρική ομιλία του Προέδρου του Κινήματος «ΝΙΚΗ» κ. Δημήτρη Νατσιού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων