03/07/2020 03/07/2020 Επίσκεψη στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς της Κύπρου, πραγματοποίησε η Δήμαρχος  Λευκονοίκου, κ. Ζήνα Λυσάνδρου, μετά από πρόσκληση του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Δημόκριτου Ζερβάκη. Η κ. Λυσάνδρου εξέφρασε τη χαρά της για την επιλογή του κ. Ζερβάκη σε αυτή την τόσο τιμητική θέση και του ευχήθηκε η Παναγία η Παντάνασσα του ΓΕΕΦ, να τον...
03 Ιουλίου, 2020 - 12:00
Τελευταία ενημέρωση: 03/07/2020 - 11:41

Στον αρχηγό του ΓΕΕΦ η δήμαρχος Λευκονοίκου

Διαδώστε:
Στον αρχηγό του ΓΕΕΦ η δήμαρχος Λευκονοίκου

Επίσκεψη στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς της Κύπρου, πραγματοποίησε η Δήμαρχος  Λευκονοίκου, κ. Ζήνα Λυσάνδρου, μετά από πρόσκληση του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Δημόκριτου Ζερβάκη. Η κ. Λυσάνδρου εξέφρασε τη χαρά της για την επιλογή του κ. Ζερβάκη σε αυτή την τόσο τιμητική θέση και του ευχήθηκε η Παναγία η Παντάνασσα του ΓΕΕΦ, να τον δυναμώνει και να τον ευλογεί στο πολύ δύσκολο έργο του.


Ο Αρχηγός την ευχαρίστησε για τις ευχές της, συζήτησαν για τις τρέχουσες εξελίξεις και διαβίβασε τις ευχές του στον κόσμο του Λευκονοίκου για σύντομη επιστροφή στη γενέτειρά τους. Ταυτόχρονα, θυμήθηκε και την κοινότητα των Μανδρών και τους ανθρώπους της που γνώρισε κατά την προηγούμενη παραμονή του στο νησί μας. Τέλος, ανακοίνωσε στη Δήμαρχο ότι θα παρευρεθεί στο Τρισάγιο που διοργανώνει ο Δήμος και το Προσφυγικό Σωματείο «Το Λευκόνοικο» για τους ήρωες του 1974 στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας.
Στις φωτογραφίες ο Αρχηγός χαρίζει ενθύμιο της Εθνικής Φρουράς στη Δήμαρχο και η Δήμαρχος του προσφέρει τις τελευταίες εκδόσεις του Δήμου Λευκονοίκου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων