24/06/2021 24/06/2021 Ο Ιερομόναχος που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στους Μητροπολίτες του Συνοδικού Δικαστηρίου κατά το άκουσμα της απόφασης για την καθαίρεσή του, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων από τους Ιατρούς στο Δρομοκαΐτειο. Σημειώνεται ότι για όση ώρα ήταν στο Δρομοκαΐτειο ήταν φρουρούμενος, υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις ενώ οι γιατροί αναμένεται να...
24 Ιουνίου, 2021 - 18:50
Τελευταία ενημέρωση: 24/06/2021 - 22:21

Στον Εισαγγελέα ο καθηρημένος Ιερέας που επιτέθηκε στους Μητροπολίτες

Διαδώστε:
Στον Εισαγγελέα ο καθηρημένος Ιερέας που επιτέθηκε στους Μητροπολίτες

Ο Ιερομόναχος που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στους Μητροπολίτες του Συνοδικού Δικαστηρίου κατά το άκουσμα της απόφασης για την καθαίρεσή του, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων από τους Ιατρούς στο Δρομοκαΐτειο.

Σημειώνεται ότι για όση ώρα ήταν στο Δρομοκαΐτειο ήταν φρουρούμενος, υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις ενώ οι γιατροί αναμένεται να συντάξουν το πόρισμα για την ακριβή κατάσταση της υγείας του. Ο Ιερέας δεν παρέμεινε στο Δρομοκαΐτειο για νοσηλεία αλλά επέστρεψε στη ΓΑΔΑ και μετά στον Εισαγγελέα για να απολογηθεί.

O Ιερέας θα ζητήσει προθεσμία να απολογηθεί ώστε να ολοκληρωθεί και η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη όπως ανέφερε ο συνήγορος του 37 χρονου. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ ο Εισαγγελέας θα του θέσει το κατηγορητήριο αφού μελετήσει τη δικογραφία ενώ ο δράστης ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για το κίνητρο της πράξης του όμως παρέμεινε αμίλητος.

«Ο συγκεκριμένος ποινικός δράστης, ο συγκεκριμένος κρατούμενος, είναι ψυχιατρικά ασθενής, έπαιρνε σκληρή φαρμακευτική αγωγή, βαριά αντικαταθλιπτικά φάρμακα και αν δεν ευσταθίσουν οι ισχυρισμοί του εντολέα μας ότι δέχεται σκληρή φαρμακευτική αγωγή και πως η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη δεν αναφέρει ότι είναι άνθρωπος, ο οποίος νοσεί ψυχιατρικά, θα παραιτηθούμε της υποθέσεως» δήλωσε την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, ο δικηγόρος του.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

Τον αποτροπιασμό της για την επίθεση με καυστικό υγρό εκφράζει η Ιερά Σύνοδος  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων