15/11/2019 15/11/2019 Mε τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα και τον Αντιπρόεδρο της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Ζαμπιας κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο είχε συνάντηση ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης και τα μέλη της Διακοινοωουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας.  Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Διεθνούς Γραμματείας, των Προέδρων και των Εισηγητών των Επιτροπών της ΔΣΟ...
15 Νοεμβρίου, 2019 - 18:38
Τελευταία ενημέρωση: 15/11/2019 - 18:43

Στον Πρόεδρο της Βουλής τα μέλη της ΔΣΟ

Διαδώστε:
Στον Πρόεδρο της Βουλής τα μέλη της ΔΣΟ

Mε τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα και τον Αντιπρόεδρο της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Ζαμπιας κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο είχε συνάντηση ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης και τα μέλη της Διακοινοωουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας.  Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Διεθνούς Γραμματείας, των Προέδρων και των Εισηγητών των Επιτροπών της ΔΣΟ που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα. Στη συνεδρίαση, συζητήθηκαν ο απολογισμός δραστηριοτήτων της ΔΣΟ κατά το προηγούμενο εξάμηνο και ο προγραμματισμός των νέων δραστηριοτήτων.

Σημειώνεται πως η ΔΣΟ είναι μια οργάνωση στην οποία συμμετέχουν ορθόδοξοι βουλευτές από 25 χώρες και στόχο έχει βεβαίως να προάγει τον ακηδεμόνευτο κοινοβουλευτισμό, αλλά και τις κοινές αρχές και αξίες των Ορθοδόξων όπου γης, την προάσπιση της ειρήνης, την αγάπη, την καταλλαγή, την ειρηνική συνύπαρξη.

Η Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας πρωτοστατεί στην προβολή και ανάδειξη των αξιών της ισότητας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τη σημασία της γνώσης, της προστασίας του περιβάλλοντος και κάθε μορφής ζωής, αξίες κοινές και πανανθρώπινες,, και με παρρησία, με θάρρος γνώμης, παρουσιάζει τους προβληματισμούς που απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο και τη διαβίωσή του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων