29/04/2020 29/04/2020 Τα νέα κρούσματα που καταγράφηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο είναι 10 και το σύνολο των κρουσμάτων στη χώρα μας ανέρχεται πλέον στα 2.576, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον νέο κορονοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας. 41 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ, ενώ 139 είναι οι συμπολίτες μας που έχασαν τη ζωή τους. Χαρδαλιάς: Προχωράμε στην επόμενη φάση...
29 Απριλίου, 2020 - 18:12
Τελευταία ενημέρωση: 29/04/2020 - 22:45

Στους 139 οι θάνατοι από κορωνοϊό στη χώρα μας

Διαδώστε:
Στους 139 οι θάνατοι από κορωνοϊό στη χώρα μας

Τα νέα κρούσματα που καταγράφηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο είναι 10 και το σύνολο των κρουσμάτων στη χώρα μας ανέρχεται πλέον στα 2.576, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον νέο κορονοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας.

41 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ, ενώ 139 είναι οι συμπολίτες μας που έχασαν τη ζωή τους.

Χαρδαλιάς: Προχωράμε στην επόμενη φάση με προσεκτικά βήματα 

Με πολύ προσεκτικά βήματα προχωράμε στην επόμενη φάση, που προβλέπει άρση των περιορισμών ανά διαστήματα και απαιτεί ακόμα μεγαλύτερη κοινωνική υπευθυνότητα  γιατί τώρα θα κυκλοφορούμε περισσότερο, τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα. “Αποδείξαμε ότι διαθέτουμε και αίσθημα ευθύνης και πειθαρχία, αυτό καλούμαστε να κάνουμε και στη συνέχεια.

Η υπευθυνότητα είναι ο κοινός τόπος ανάμεσα στο τμήμα της πορείας, που ολοκληρώνεται την Κυριακή, και στο νέο που ξεκινάει και απαιτεί τήρηση των κανόνων υγιεινής που θα προστατεύσουν την δημόσια υγεία την επόμενη μέρα”, σημείωσε ο υφυπουργός.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων