24/05/2022 24/05/2022 Με αφορμή την ομόφωνη απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας να αναγνωρίσει αυτοκεφαλία στην Αρχιεπισκοπή Αχρίδος, ο Σκοπιανός Υπουργός Οικονομίας, Κρέσνικ Μπεκτεσί, έστειλε σήμερα «συγχαρητήρια στον επικεφαλής της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Βόρειας Μακεδονίας – Αρχιεπισκοπής Οχρίδος (MOC-OA), Αρχιεπίσκοπο Στέφανο, και σε όλους τους Ορθοδόξους». «Οι πολιτικές γειτονίας έχουν μεγάλη σημασία για ολόκληρη την περιοχή. Μόνο...
24 Μαΐου, 2022 - 17:31
Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2022 - 17:44

Συγχαρητήρια στην Αρχιεπισκοπή Αχρίδος από τον Υπουργό Οικονομίας των Σκοπίων

Διαδώστε:
Συγχαρητήρια στην Αρχιεπισκοπή Αχρίδος από τον Υπουργό Οικονομίας των Σκοπίων

Με αφορμή την ομόφωνη απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας να αναγνωρίσει αυτοκεφαλία στην Αρχιεπισκοπή Αχρίδος, ο Σκοπιανός Υπουργός Οικονομίας, Κρέσνικ Μπεκτεσί, έστειλε σήμερα «συγχαρητήρια στον επικεφαλής της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Βόρειας Μακεδονίας – Αρχιεπισκοπής Οχρίδος (MOC-OA), Αρχιεπίσκοπο Στέφανο, και σε όλους τους Ορθοδόξους».

«Οι πολιτικές γειτονίας έχουν μεγάλη σημασία για ολόκληρη την περιοχή. Μόνο με την οικοδόμηση καλής γειτονίας είναι δυνατή η πρόοδος σε όλα τα Βαλκάνια. Συγχαρητήρια στη Μακεδονική Ορθόδοξη Εκκλησία (MOC) και σε όλους τους Ορθόδοξους πιστούς, που περίμεναν αυτή την απόφαση εδώ και πολύ καιρό», δήλωσε ο υπουργός.

Επισημαίνεται ότι για ακόμη μια φορά ο Σέρβος Πατριάρχης έκανε λόγο για “Μακεδονική Ορθόδοξη Εκκλησία – Αρχιεπισκοπή Αχρίδος”, επισημαίνοντας ότι την απόφαση έλαβε η Ιερά Σύνοδος των Επισκόπων.

Και υπουργός Οικονομίας έκανε λόγο για Ορθόδοξη Εκκλησία της Μακεδονίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων