13/08/2022 13/08/2022 Βαθιά θλίψη για τα τραγικά γεγονότα στην Τσέτνιε, στο Μαυροβούνιο, εκφράζει με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης το Υπουργείο Εξωτερικών. Μάλιστα, εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και ευχές για πλήρη ανάρρωση στους τραυματίες. Παράλληλα, υπογραμμίζει πως η Ελλάδα καταδικάζει αυτές τις πράξεις βίας και στέκεται αλληλέγγυα με τον στενό φίλο της, το...
13 Αυγούστου, 2022 - 19:50
Τελευταία ενημέρωση: 13/08/2022 - 19:37

Συλλυπητήρια ΥΠΕΞ για την τραγωδία στο Μαυροβούνιο

Διαδώστε:
Συλλυπητήρια ΥΠΕΞ για την τραγωδία στο Μαυροβούνιο

Βαθιά θλίψη για τα τραγικά γεγονότα στην Τσέτνιε, στο Μαυροβούνιο, εκφράζει με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης το Υπουργείο Εξωτερικών. Μάλιστα, εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και ευχές για πλήρη ανάρρωση στους τραυματίες.

Παράλληλα, υπογραμμίζει πως η Ελλάδα καταδικάζει αυτές τις πράξεις βίας και στέκεται αλληλέγγυα με τον στενό φίλο της, το Μαυροβούνιο και τον λαό του.

Σημειώνεται ότι τουλάχιστον έντεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν χθες Παρασκευή, όταν 34χρονος δράστης άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως στην πόλη Τσέτνιε, στα κεντρικά του Μαυροβουνίου.

Διαβάστε ακόμη:

Προσευχή στο Μαυροβούνιο για τους τραυματίες από την τραγωδία στο Τσέτνιε

Η Εκκλησία της Σερβίας για την τραγωδία στο Τσέτνιε

Με πληροφορίες: ΑΠΕ / ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων