19/01/2021 19/01/2021 Την πολεμική του απέναντι στο μυστήριο της Θείας Κοινωνίας συνεχίζει, όπως φαίνεται από τις δηλώσεις του, ο καθηγητής Γενετικής του Πανεπιστημίου, Μανώλης Δερμιτζάκης. Ο κ. Δερμιτζάκης τάχθηκε υπέρ του ανοίγματος των υπόλοιπων εκπαιδευτικών βαθμίδων μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6, φέρνοντας ως μέτρο σύγκρισης της επιχειρηματολογίας του την Εκκλησία και την Θεία Κοινωνία. «Οι εκκλησίες άνοιξαν. Εφόσον...
19 Ιανουαρίου, 2021 - 16:37
Τελευταία ενημέρωση: 19/01/2021 - 17:40

Συνεχίζει την πολεμική εναντίον της Θείας Κοινωνίας ο Μ. Δερμιτζάκης

Διαδώστε:
Συνεχίζει την πολεμική εναντίον της Θείας Κοινωνίας ο Μ. Δερμιτζάκης

Την πολεμική του απέναντι στο μυστήριο της Θείας Κοινωνίας συνεχίζει, όπως φαίνεται από τις δηλώσεις του, ο καθηγητής Γενετικής του Πανεπιστημίου, Μανώλης Δερμιτζάκης.

Ο κ. Δερμιτζάκης τάχθηκε υπέρ του ανοίγματος των υπόλοιπων εκπαιδευτικών βαθμίδων μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6, φέρνοντας ως μέτρο σύγκρισης της επιχειρηματολογίας του την Εκκλησία και την Θεία Κοινωνία. «Οι εκκλησίες άνοιξαν. Εφόσον έχουμε αποφασίσει ότι είναι πιο σημαντική η Εκκλησία από την Παιδεία πρέπει να το βάλουμε μπροστά», είπε και συνέχισε «θέλουμε τη Θεία Κοινωνία αλλά όχι το Γυμνάσιο-Λύκειο».

Σύμφωνα πάντα με την δική του εκτίμηση “είναι τραγικά λάθος να είναι προτεραιότητα η Εκκλησία και όχι τα σχολεία, με αυτά τα δεδομένα πρέπει να ανοίξουν”. Σχολιάζοντας το μερικό άνοιγμα της αγοράς, σημείωσε πως «είναι σχετικά ασφαλές, είναι ένα όριο που μπορεί να ανοίξει δραστηριότητες. Φαίνεται ότι η συμπεριφορά των πολιτών στις γιορτές ήταν πιο καλή από ότι περιμέναμε». Όμως, όπως είπε, ακόμη δεν έχουμε δει τα αποτελέσματα συγχρωτισμού στα Θεοφάνεια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων