30/10/2020 30/10/2020 Συντετριμμένη από το χαμό των δυο μαθητών στο Βαθύ της Σάμου, συνέπεια της κατάρρευσης τοίχους από την ισχυρή σεισμική δόνηση που σημειώθηκε το μεσημέρι ανοιχτά της Σάμου, δηλώνει σε ανάρτησή της η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως.    «Είμαι συντετριμμένη από τον τραγικό χαμό δύο μαθητών από το σεισμό της Σάμου. Οι μαθητές...
30 Οκτωβρίου, 2020 - 18:13

Συντετριμμένη από το θάνατο τον μαθητών στη Σάμο η υπ. Παιδείας

Διαδώστε:
Συντετριμμένη από το θάνατο τον μαθητών στη Σάμο η υπ. Παιδείας

Συντετριμμένη από το χαμό των δυο μαθητών στο Βαθύ της Σάμου, συνέπεια της κατάρρευσης τοίχους από την ισχυρή σεισμική δόνηση που σημειώθηκε το μεσημέρι ανοιχτά της Σάμου, δηλώνει σε ανάρτησή της η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως.   

«Είμαι συντετριμμένη από τον τραγικό χαμό δύο μαθητών από το σεισμό της Σάμου. Οι μαθητές ήταν καθ’ οδόν για το σπίτι τους όταν καταπλακώθηκαν από έναν τοίχο. Τα λόγια φτωχά. Οι σκέψεις μας με τις οικογένειες των παιδιών. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια σε οικείους, φίλους, συμμαθητές», γράφει.

Δύο παιδιά 17 και 15 χρόνων, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την Πολιτική Προστασία, ανασύρθηκαν νεκρά, από ερείπια στο Βαθύ της Σάμου.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πολιτική Προστασία, τα παιδιά περνούσαν από στενό δρόμο και καταπλακώθηκαν από τοίχο που κατέρρευσε.

Σημειώνεται ότι από την πρώτη στιγμή η Πολιτική Προστασία έχει αποστείλει μηνύματα μέσω του 112 προειδοποιώντας τους πολίτες να μην πλησιάζουν παλιά κτίρια.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων