27/05/2024 27/05/2024 Tαυτοποιήθηκαν τα οστά Ελλαδίτη ήρωα του 1974, ωστόσο κανένας από τους συγγενείς του βρίσκεται εν ζωή για να παραλάβει τα οστά. Σύμφωνα με το ΑΠΕ, το οποίο επικαλείται την Επικεφαλής Ανθρωπιστικών Θεμάτων Αγνοουμένων και Εγκλωβισμένων, τα οστά του ήρωα ταυτοποιήθηκαν πριν από λίγο καιρό με την επιστημονική μέθοδο του DNA. Για πρώτη φορά, όμως, δεν...
27 Μαΐου, 2024 - 11:34
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2024 - 11:32

Ταυτοποιήθηκε Ελλαδίτης ήρωας του 1974 – Δεν απέμεινε συγγενής για να παραλάβει τα οστά

Διαδώστε:
Ταυτοποιήθηκε Ελλαδίτης ήρωας του 1974 – Δεν απέμεινε συγγενής για να παραλάβει τα οστά

Tαυτοποιήθηκαν τα οστά Ελλαδίτη ήρωα του 1974, ωστόσο κανένας από τους συγγενείς του βρίσκεται εν ζωή για να παραλάβει τα οστά.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, το οποίο επικαλείται την Επικεφαλής Ανθρωπιστικών Θεμάτων Αγνοουμένων και Εγκλωβισμένων, τα οστά του ήρωα ταυτοποιήθηκαν πριν από λίγο καιρό με την επιστημονική μέθοδο του DNA.

Για πρώτη φορά, όμως, δεν υπάρχει κάποιος για να παραλάβει τα οστά και να ενημερώσει τις κυπριακές Αρχές εάν επιθυμεί αυτά να ταφούν στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας, ή να μεταφερθούν στην Ελλάδα.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ , ΑΠΕ-ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων