28/05/2024 28/05/2024 Την Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024, στις 10:00 π.μ. θα τελεστούν η Εξόδιος Ακολουθία και η επίσημη τελετή επαναπατρισμού λειψάνων Ελλαδιτών ηρωικώς πεσόντων στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα στη Μακεδονίτισσα, στην παρουσία Ελλαδιτών συγγενών των ηρώων, καθώς και ενταφιασμοί στον Τύμβο Μακεδονίτισσας όσων πεσόντων οι συγγενείς επέλεξαν οι ταφές να πραγματοποιηθούν στην Κύπρο, αναφέρει σε...
28 Μαΐου, 2024 - 12:17
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2024 - 11:30

Την Πέμπτη η τελετή επαναπατρισμού λειψάνων Ελλαδιτών πεσόντων στην Κύπρο

Διαδώστε:
Την Πέμπτη η τελετή επαναπατρισμού λειψάνων Ελλαδιτών πεσόντων στην Κύπρο

Την Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024, στις 10:00 π.μ. θα τελεστούν η Εξόδιος Ακολουθία και η επίσημη τελετή επαναπατρισμού λειψάνων Ελλαδιτών ηρωικώς πεσόντων στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα στη Μακεδονίτισσα, στην παρουσία Ελλαδιτών συγγενών των ηρώων, καθώς και ενταφιασμοί στον Τύμβο Μακεδονίτισσας όσων πεσόντων οι συγγενείς επέλεξαν οι ταφές να πραγματοποιηθούν στην Κύπρο, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο της Επικεφαλής Ανθρωπιστικών Θεμάτων Αγνοουμένων και Εγκλωβισμένων της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Η τελετή τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, καταλήγει η ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων