06/04/2023 06/04/2023 Διάρρηξη έγινε τα ξημερώματα στον Ιερό Ναό Αγίου Φωτίου στη Νέα Παραλία καθώς άγνωστος ή άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες έκλεψαν χρήματα από δωρεές πιστών για άπορες οικογένειες. Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης. Η διάρρηξη έγινε στο παρεκκλήσι που βρίσκεται στην οδό Λασκαράτου 1, στην ανατολική Θεσσαλονίκη και κλάπηκαν τα χρήματα δωρεών για άπορες...
06 Απριλίου, 2023 - 12:01

Θεσσαλονίκη: Διέρρηξαν παρεκκλήσιο του Ι.Ν. Αγίου Φωτίου κλέβοντας χρήματα που προορίζονταν για άπορες οικογένειες

Διαδώστε:
Θεσσαλονίκη: Διέρρηξαν παρεκκλήσιο του Ι.Ν. Αγίου Φωτίου κλέβοντας χρήματα που προορίζονταν για άπορες οικογένειες

Διάρρηξη έγινε τα ξημερώματα στον Ιερό Ναό Αγίου Φωτίου στη Νέα Παραλία καθώς άγνωστος ή άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες έκλεψαν χρήματα από δωρεές πιστών για άπορες οικογένειες.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης. Η διάρρηξη έγινε στο παρεκκλήσι που βρίσκεται στην οδό Λασκαράτου 1, στην ανατολική Θεσσαλονίκη και κλάπηκαν τα χρήματα δωρεών για άπορες οικογένειες.

Ο Ιερός Ναός Αγίου Φωτίου του Μεγάλου αναφέρει για το περιστατικό: «Σήμερα το ξημέρωμα, ένας δυστυχής αδελφός μας, διέρρηξε το ιερό παρεκκλήσιο, να γνωρίζει, πώς αυτά τα ολίγα χρήματα , πάνε σε φτωχές οικογένειες ! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ! ( Εάν σε περίπτωση έχετε ανάγκη , μην κλέβετε σας παρακαλώ, ελάτε κ ζητήστε μας! ).»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων