03/04/2020 03/04/2020 “Τιμώ τους πολλούς που πειθαρχούν για το κοινό συμφέρον. Η υπομονή τους είναι σωτήρια. Και τους καλώ να ακολουθήσουν τους κανόνες που ως τώρα έκαναν την Ελλάδα θετικό παράδειγμα: Το Πάσχα της Aγάπης ας γίνει, φέτος, Πάσχα της Eυθύνης και της Zωής. Ας μείνουμε ασφαλείς στο σπίτι” αναφέρει σε μήνυμά του ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος...
03 Απριλίου, 2020 - 9:22
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2020 - 12:24

Το Πάσχα της Αγάπης, να γίνει Πάσχα της Ευθύνης

Διαδώστε:
Το Πάσχα της Αγάπης, να γίνει Πάσχα της Ευθύνης

“Τιμώ τους πολλούς που πειθαρχούν για το κοινό συμφέρον. Η υπομονή τους είναι σωτήρια. Και τους καλώ να ακολουθήσουν τους κανόνες που ως τώρα έκαναν την Ελλάδα θετικό παράδειγμα: Το Πάσχα της Aγάπης ας γίνει, φέτος, Πάσχα της Eυθύνης και της Zωής. Ας μείνουμε ασφαλείς στο σπίτι” αναφέρει σε μήνυμά του ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης, με αφορμή την κύρωση από τη Βουλή των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου κατέθεσε τον απολογισμό των πρώτων 30 ημερών της μάχης κατά της πανδημίας.” Όσα έρχονται, απαιτούν προσήλωση στο στόχο, σχεδιασμό και πειθαρχία. Και, πάνω από όλα, ενότητα και αλληλεγγύη. Γιατί όλοι είμαστε ίσοι απέναντι στην απειλή” χαρακτηριστικά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων