29/12/2020 29/12/2020 Πένθος επί τριημέρω κήρυξε η Περιφερειακή Ενότητα Καστορίας για την εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτου Σεραφείμ, ενώ το Περιφερειακό Συμβούλιο αποφάσισε και τα εξής:  *Να παραστεί εκπρόσωπος του Περιφερειακού Συμβουλίου κατά την τέλεση της Εξόδιου Ακολουθίας, η οποία θα γίνει την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 11.00 π.μ. στον Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καστοριάς. *Να δοθούν...
29 Δεκεμβρίου, 2020 - 15:11
Τελευταία ενημέρωση: 29/12/2020 - 16:14

Τριήμερο πένθος στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς

Διαδώστε:
Τριήμερο πένθος στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς

Πένθος επί τριημέρω κήρυξε η Περιφερειακή Ενότητα Καστορίας για την εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτου Σεραφείμ, ενώ το Περιφερειακό Συμβούλιο αποφάσισε και τα εξής: 

*Να παραστεί εκπρόσωπος του Περιφερειακού Συμβουλίου κατά την τέλεση της Εξόδιου Ακολουθίας, η οποία θα γίνει την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020 στις 11.00 π.μ. στον Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καστοριάς.
*Να δοθούν χρήματα αντί στεφάνου στο Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ι.Μ. Καστοριάς.
*Να εκφράσει τη βαθιά λύπη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια της Προέδρου και των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Ιερά Σύνοδο της Ελλάδας, στην Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντα Μακαριστού Μητροπολίτη.
*Να κηρυχτεί τριήμερο πένθος στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και να κυματίζουν μεσίστια οι σημαίες των Δημοσίων κτιρίων και καταστημάτων της.
*Να δημοσιευτεί το παρόν δια του Τύπου.

Διαβάστε επίσης: Ο Μητρ. Κερκύρας Νεκτάριος για τον Μητρ. Καστορίας: «Ουκ απέθανε, αλλά καθεύδει»

Μητροπολίτης Αργολίδος: Από το ΕΓΩ στο ΕΣΥ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων