19/04/2019 19/04/2019 Σε κλίμα συγκίνησης και παρουσία της μοναδικής επιζήσασας, της αρχιλοχία Βασιλικής Πλεξίδα, τελέστηκε το πρωί της Παρασκευής τρισάγιο, στο χώρο του δυστυχήματος με τοστρατιωτικό ελικόπτερο που συνετρίβη κοντά στο Σαραντάπορο, εκεί όπου έχασαν τη ζωή τους τέσσερα στελέχη του στρατού, στις 19 Απριλίου του 2017. Συγκλονίζουν για ακόμη μια φορά τα λόγια της Αρχιλοχία  Βασιλικής Πλεξίδα, η οποία ήταν...
19 Απριλίου, 2019 - 22:21
Τελευταία ενημέρωση: 19/04/2019 - 22:22

Βασ. Πλεξίδα: “Η Παναγία με διέσωσε από το δυστύχημα”

Διαδώστε:
Βασ. Πλεξίδα: “Η Παναγία με διέσωσε από το δυστύχημα”

Σε κλίμα συγκίνησης και παρουσία της μοναδικής επιζήσασας, της αρχιλοχία Βασιλικής Πλεξίδα, τελέστηκε το πρωί της Παρασκευής τρισάγιο, στο χώρο του δυστυχήματος με τοστρατιωτικό ελικόπτερο που συνετρίβη κοντά στο Σαραντάπορο, εκεί όπου έχασαν τη ζωή τους τέσσερα στελέχη του στρατού, στις 19 Απριλίου του 2017. Συγκλονίζουν για ακόμη μια φορά τα λόγια της Αρχιλοχία  Βασιλικής Πλεξίδα, η οποία ήταν η μόνη που επέζησε από το τραγικό συμβάν. Σε ερώτηση το τι θυμάται από εκείνη την ημέρα είπε: “πιο έντονα θυμάμαι την διάσωση μου από την Παναγία που την είδα ολοζώντανη να με ξεριζώνει από το κάθισμα μέσα από τα συντρίμμια και να με βγάζει και να με τοποθετεί ακριβώς σε αυτό το σημείο εδώ που ήταν ένα πουρνάρι και μου κρατούσε συντροφιά επί δυόμισι ώρες μέχρι να έρθουν και να με εντοπίσουν. Με είχε στην αγκαλιά της. Την ένιωθα, την έβλεπα την άκουγα”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων