06/01/2021 06/01/2021 Φως στην άκρη του τούνελ στην υγειονομική κρίση του κορονοϊου, βλέπει ο καθηγητής Μικροβιολογίας της Σχολής Δημόσιας Διοίκησης του πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Αλκιβιάδης Βατόπουλος, ο οποίος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, επεσήμανε ότι έχουμε το εμβόλιο αλλά πρέπει να αποφεύγουμε τον συνωστισμό και χρειάζεται λίγη υπομονή,για να μην έχουμε θύματα την τελευταία στιγμή. Ο κ....
06 Ιανουαρίου, 2021 - 12:49

Βατόπουλος για ναούς: “Δεν τέθηκε στην επιτροπή το θέμα”

Διαδώστε:
Βατόπουλος για ναούς: “Δεν τέθηκε στην επιτροπή το θέμα”

Φως στην άκρη του τούνελ στην υγειονομική κρίση του κορονοϊου, βλέπει ο καθηγητής Μικροβιολογίας της Σχολής Δημόσιας Διοίκησης του πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Αλκιβιάδης Βατόπουλος, ο οποίος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, επεσήμανε ότι έχουμε το εμβόλιο αλλά πρέπει να αποφεύγουμε τον συνωστισμό και χρειάζεται λίγη υπομονή,για να μην έχουμε θύματα την τελευταία στιγμή.

Ο κ. Βατόπουλος ρωτήθηκε και για τον εορτασμό των Θεοφανίων, απαντώντας ότι «δεν τέθηκε στην επιτροπή το θέμα» και πρόσθεσε: «Πεποίθησή μου ήταν ότι, ό,τι έγινε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά θα γινόταν και στα Θεοφάνια. Η θέση μας είναι γνωστή, δεν πρέπει να υπάρχει συνωστισμός. Και η εκκλησία πρέπει να δει το θέμα λίγο ευρύτερα. Η κυβέρνηση πήρε μια απόφαση, το θέμα δε συζητήθηκε στην επιτροπή, καλό είναι να μην πολώνονται τα πράγματα».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων