23/09/2020 23/09/2020 Το πρωτοφανές περιστατικό της βεβήλωσης του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αβύθου, της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας,  καταδίκασε απερίφραστα η Βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου όπως αναφέρει η ιστοσελίδα pelop.gr. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, η κ. Αλεξουπούλου δήλωσε: «Η βεβήλωση του Ι.Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αβύθου είναι πρωτόγνωρη εγκληματική πράξη για την περιοχή του Αιγίου. Ως Αχαιοί...
23 Σεπτεμβρίου, 2020 - 19:07
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2020 - 20:29

«Το θρησκευτικό μας φρόνημα δεν κάμπτεται από θρασύδειλους»

Διαδώστε:
«Το θρησκευτικό μας φρόνημα δεν κάμπτεται από θρασύδειλους»

Το πρωτοφανές περιστατικό της βεβήλωσης του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αβύθου, της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας,  καταδίκασε απερίφραστα η Βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου όπως αναφέρει η ιστοσελίδα pelop.gr.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, η κ. Αλεξουπούλου δήλωσε: «Η βεβήλωση του Ι.Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αβύθου είναι πρωτόγνωρη εγκληματική πράξη για την περιοχή του Αιγίου. Ως Αχαιοί και Έλληνες δείχνουμε και απαιτούμε τον προσήκοντα σεβασμό σε ναούς και λατρευτικούς χώρους και καταδικάζουμε παρόμοια περιστατικά. Την αναμνηστική πλάκα που οι βέβηλοι κατέστρεψαν θα την ξαναφτιάξουμε. Το θρησκευτικό μας φρόνημα δεν κάμπτεται από θρασύδειλους.»

 

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων