15/12/2019 15/12/2019 Ολοκληρώθηκε η διήμερη επίσκεψη της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκης Κεραμέως, σε Λάρισα και Καρδίτσα όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με δασκάλους, καθηγητές, μαθητές, φοιτητές και γονείς και να ενημερωθεί για θέματα εκπαίδευσης που απασχολούν την περιοχή. Με πρώτο σταθμό τη Λάρισα, την Παρασκευή (13/12) η κα Κεραμέως επισκέφθηκε διαδοχικά το 15ο Γυμνάσιο, το 14ο ΓΕΛ, το...
15 Δεκεμβρίου, 2019 - 12:22
Τελευταία ενημέρωση: 15/12/2019 - 12:24

Υπό ανέγερση ναό επισκέφθηκε η υπουργός Παιδείας

Διαδώστε:
Υπό ανέγερση ναό επισκέφθηκε η υπουργός Παιδείας

Ολοκληρώθηκε η διήμερη επίσκεψη της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκης Κεραμέως, σε Λάρισα και Καρδίτσα όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με δασκάλους, καθηγητές, μαθητές, φοιτητές και γονείς και να ενημερωθεί για θέματα εκπαίδευσης που απασχολούν την περιοχή.

Με πρώτο σταθμό τη Λάρισα, την Παρασκευή (13/12) η κα Κεραμέως επισκέφθηκε διαδοχικά το 15ο Γυμνάσιο, το 14ο ΓΕΛ, το 7ο ΕΠΑΛ, το Ειδικό Δημοτικό σχολείο για μαθητές με διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές, το Ολοήμερο 25ο Δημοτικό σχολείο και είχε παράλληλα σειρά συναντήσεων με εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Γονείς και μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας εξέφρασαν την ικανοποίηση τους καθώς όπως ανέφεραν ήταν η πρώτη φορά που Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων επισκέφθηκε τα σχολεία τους για να βρεθεί δίπλα τους και να ακούσει τα προβλήματα τους.

Η Υπουργός επισκέφθηκε επίσης τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου, κ. Ιερώνυμο, και μετέβη στον υπό ανέγερση Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας.

Η επίσκεψη στη Λάρισα ολοκληρώθηκε με συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η κα Κεραμέως στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων