30/04/2019 30/04/2019 Στα πλαίσια της εορτής της ανακομιδής των Ιερών λειψάνων του Αγίου Αθανάσιου, Πατριάρχου Αλεξανδρείας, πανηγυρίζει ὁ Ενοριακός Ναός του Αγίου στο ορεινό Μαλαντρένι Αργολίδος. Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν την Τρίτη 30 Απριλίου, με την υποδοχή του Ιερού λειψάνου των Αγίων νεοφανών μαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης των εν Λέσβο μαρτυρησάντων. Μετά την υποδοχή, εψάλει η...
30 Απριλίου, 2019 - 22:12
Τελευταία ενημέρωση: 30/04/2019 - 22:52

Οι Τρείς Άγιοι Νεομάρτυρες στο Μαλαντρένι Αργολίδος

Διαδώστε:
Οι Τρείς Άγιοι Νεομάρτυρες στο Μαλαντρένι Αργολίδος

Στα πλαίσια της εορτής της ανακομιδής των Ιερών λειψάνων του Αγίου Αθανάσιου, Πατριάρχου Αλεξανδρείας, πανηγυρίζει ὁ Ενοριακός Ναός του Αγίου στο ορεινό Μαλαντρένι Αργολίδος.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν την Τρίτη 30 Απριλίου, με την υποδοχή του Ιερού λειψάνου των Αγίων νεοφανών μαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης των εν Λέσβο μαρτυρησάντων.

Μετά την υποδοχή, εψάλει η ιερά Παράκληση των Αγίων και κατόπιν πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη π. Θεοχάρη Βαρνάβα, Κληρικό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Την Τετάρτη το πρωί θα ψαλεί ὁ Όρθρος και θα τελεστή ἡ Θεία Λειτουργία και ἡ ακολουθία του μικρού Αγιασμού .

Παρακολουθήστε:

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων