25/09/2022 25/09/2022 Με ιδιαίτερη συγκίνηση τελέσθηκε την Κυριακή 25-9-2022 το 40νθήμερο Μνημόσυνο της μακαριστής Γεροντίσσης Αρσενίας Μοναχής, διατελεσάσης Καθηγουμένης της Ιεράς Μονής Χριστού Δάσους-Αγίου Αρσενίου Πάρου. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος μετέβη στην Ιερά Μονή και συγκεκριμένα στο περικαλλή Ιερό Ναό του Αγίου Αρσενίου, όπου χοροστάτησε στον Όρθρο, ευλόγησε τους προσφερθέντες άρτους και προεξήρχε της Θείας...
25 Σεπτεμβρίου, 2022 - 19:40
Τελευταία ενημέρωση: 25/09/2022 - 22:51

40νθήμερο μνημόσυνο Γεροντίσσης Αρσενίας στην Ι.Μ. Χριστού Δάσους-Αγίου Αρσενίου Πάρου

Διαδώστε:
40νθήμερο μνημόσυνο Γεροντίσσης Αρσενίας στην Ι.Μ. Χριστού Δάσους-Αγίου Αρσενίου Πάρου

Με ιδιαίτερη συγκίνηση τελέσθηκε την Κυριακή 25-9-2022 το 40νθήμερο Μνημόσυνο της μακαριστής Γεροντίσσης Αρσενίας Μοναχής, διατελεσάσης Καθηγουμένης της Ιεράς Μονής Χριστού Δάσους-Αγίου Αρσενίου Πάρου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος μετέβη στην Ιερά Μονή και συγκεκριμένα στο περικαλλή Ιερό Ναό του Αγίου Αρσενίου, όπου χοροστάτησε στον Όρθρο, ευλόγησε τους προσφερθέντες άρτους και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, πλαισιούμενος από τον Πρωτοσυγκελλεύοντα της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιμ. Δωρόθεο Βενετσανόπουλο, ο οποίος και κήρυξε τον θείο λόγο, τον Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιμ. Αρσένιο Μελισσιανό, τον Εφημέριο της Ιεράς Μονής, Οικον. Νικόλαο Σκαλίμη και τον Διακ. Νεκτάριο Σκουλάτο.

Προ του «Δι’ ευχών» ο Σεβασμιώτατος προέστη του Μνημοσύνου της μακαριστής Γεροντίσσης Αρσενίας, στο τέλος του οποίου ομίλησε για το πρόσωπο της εκλιπούσης.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων