01/05/2019 01/05/2019 Με ιδιαίτερη χαρά και κατάνυξη πανηγυρίστηκε σήμερα Τετάρτη της Διακαινησίμου 1η Μαΐου 2019, η ανάμνηση των εγκαινίων του Καθολικού Ναού της Ιεράς Μονής Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σάρωφ Τρικόρφου Φωκίδος. Τα εγκαίνια του Καθολικού είχαν τελεσθεί από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φωκίδος κ.κ. Θεόκτιστο την Τετάρτη της Διακαινησίμου το 2015. Στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία...
01 Μαΐου, 2019 - 18:57

Ανάμνηση εγκαινίων του Καθολικού της Ιεράς Μονής Τρικόρφου

Διαδώστε:
Ανάμνηση εγκαινίων του Καθολικού της Ιεράς Μονής Τρικόρφου

Με ιδιαίτερη χαρά και κατάνυξη πανηγυρίστηκε σήμερα Τετάρτη της Διακαινησίμου 1η Μαΐου 2019, η ανάμνηση των εγκαινίων του Καθολικού Ναού της Ιεράς Μονής Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σάρωφ Τρικόρφου Φωκίδος.

Τα εγκαίνια του Καθολικού είχαν τελεσθεί από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φωκίδος κ.κ. Θεόκτιστο την Τετάρτη της Διακαινησίμου το 2015.

Στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής, Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης πλαισιούμενος από ιερείς της Μονής. Στο εκκλησίασμα παρευρέθηκαν ιερείς από την Μητρόπολη Φωκίδος, η Καθηγουμένη του γυναικείου Ιερού Ησυχαστηρίου Αγίων Νεκταρίου και Φανουρίου Δωρίος, Μόνικα Στιβακτάκη, καθώς και αρκετοί πιστοί από διάφορα μέρη. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε πρωινό κέρασμα προς όλους τους πιστούς.

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων