01/12/2022 01/12/2022 Το εσπέρας της Δευτέρας, 28 Νοεμβρίου, στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής, τελέσθηκε Αγρυπνία στη μνήμη του Οσιομάρτυρος Φιλουμένου, του παρά τω φρέατι του Ιακώβ μαρτυρήσαντος. Τους ύμνους της οποίας απέδωσαν οι ευσεβείς νέοι Βασίλειος Παπαγεωργίου και Κωνσταντίνος Ζησιμόπουλος. Για τον βίο, τη μαρτυρία και το μαρτύριο του Οσίου Φιλουμένου ομίλησε προς τους συναχθέντες...
01 Δεκεμβρίου, 2022 - 16:30
Τελευταία ενημέρωση: 01/12/2022 - 15:32

Ι.Μ Σύρου: Αγρυπνία στη μνήμη του Οσιομάρτυρος Φιλουμένου στην Παναγία Τουρλιανή

Διαδώστε:
Ι.Μ Σύρου: Αγρυπνία στη μνήμη του Οσιομάρτυρος Φιλουμένου στην Παναγία Τουρλιανή

Το εσπέρας της Δευτέρας, 28 Νοεμβρίου, στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής, τελέσθηκε Αγρυπνία στη μνήμη του Οσιομάρτυρος Φιλουμένου, του παρά τω φρέατι του Ιακώβ μαρτυρήσαντος.

Τους ύμνους της οποίας απέδωσαν οι ευσεβείς νέοι Βασίλειος Παπαγεωργίου και Κωνσταντίνος Ζησιμόπουλος.

Για τον βίο, τη μαρτυρία και το μαρτύριο του Οσίου Φιλουμένου ομίλησε προς τους συναχθέντες πιστούς ο Ηγούμενος της Μονής, Αρχιμ. Αλέξιος Παπαδόπουλος. O Καθηγούμενος ευχαρίστησε ιδιαιτέρως την Ηγουμένη της Ιεράς Μονής Αγίων Πάντων Βεροίας, Μοναχή Χριστοδούλη και τη συνοδεία της  για την προσφορά Μοναστηριακών άρτων και γλυκισμάτων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων