03/10/2023 03/10/2023 Ο Μητροπολίτης Γέρων Πριγκηποννήσων κ. Δημήτριος βρέθηκε την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023, στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Σπαρμού, μετά από επιθυμία του να τελέσει Μνημόσυνο στον μακαριστό Μητροπολίτη Ελασσώνος κυρό Βασίλειο. Με τον αείμνηστο τον συνέδεε στενή αδελφική και φιλική σχέση. Μετά το Συλλείτουργο με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ελασσώνος κ. Χαρίτωνα, τέλεσε Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως...
03 Οκτωβρίου, 2023 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 03/10/2023 - 21:41

Ο Μητροπολίτης Γέρων Πριγκηποννήσων στην Ιερά Μονή Σπαρμού

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Γέρων Πριγκηποννήσων στην Ιερά Μονή Σπαρμού

Ο Μητροπολίτης Γέρων Πριγκηποννήσων κ. Δημήτριος βρέθηκε την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023, στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Σπαρμού, μετά από επιθυμία του να τελέσει Μνημόσυνο στον μακαριστό Μητροπολίτη Ελασσώνος κυρό Βασίλειο.

Με τον αείμνηστο τον συνέδεε στενή αδελφική και φιλική σχέση.
Μετά το Συλλείτουργο με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ελασσώνος κ. Χαρίτωνα, τέλεσε Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Βασιλείου.
Στη φιάλη της Μονής τελέστηκε η ακολουθία του Αγιασμού για την 1η του μήνα.
Στα κοιμητήρια της Μονής, όπου και αναπαύεται το σκήνωμα του μακαριστού Επισκόπου, τέλεσε Τρισάγιο και δεήθηκε υπέρ αναπαύσεως όλων των Πατέρων που αναπαύονται εκεί.
 
  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων