17/07/2022 17/07/2022 Πανηγυρίζει μεγαλοπρεπώς στην Αργολίδα η ομώνυμη Ιερά Μονή της Αγίας Μαρίνης που βρίσκεται στην νότια πλευρά του κάστρου Λάρισα στην πόλη του Άργους. Την παραμονή της εορτής Σάββατο 16 Ιουλίου 2022 τελέστηκε εσπερινός μετά αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος από τον αρχιμανδρίτη π. Χρυσόστομο Μιχαλόπουλου. Ανήμερα της εορτής τελέστηκε Αρχιερατική θεία λειτουργία στο καθολικό της Μονής...
17 Ιουλίου, 2022 - 13:10
Τελευταία ενημέρωση: 17/07/2022 - 13:17

Ο Μητροπολίτης Καμερούν στην Ιερά Μονή Αγίας Μαρίνης στο Άργος

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Καμερούν στην Ιερά Μονή Αγίας Μαρίνης στο Άργος

Πανηγυρίζει μεγαλοπρεπώς στην Αργολίδα η ομώνυμη Ιερά Μονή της Αγίας Μαρίνης που βρίσκεται στην νότια πλευρά του κάστρου Λάρισα στην πόλη του Άργους.

Την παραμονή της εορτής Σάββατο 16 Ιουλίου 2022 τελέστηκε εσπερινός μετά αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος από τον αρχιμανδρίτη π. Χρυσόστομο Μιχαλόπουλου.

Ανήμερα της εορτής τελέστηκε Αρχιερατική θεία λειτουργία στο καθολικό της Μονής προεξάρχοτνος του Μητροπολίτη Καμερούν κ. Γρηγορίου ο οποίος κήρυξε τον θείο λόγο.

Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας η ηγουμένη της Ιεράς Μονής μοναχή Χρυσοστόμη, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Καμερούν κ. Γρηγόριο και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την Αγία Μαρίνα .

Καθόλη τη διάρκεια του όρθρου και της θείας λειτουργίας έψαλλε χορωδία από μοναχές από την Ιερά μονή Αγίου Ιωάννου Προδρόμου του Μακρυνού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων