26/10/2020 26/10/2020 Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και παρουσία πλήθους πιστών τελέστηκε χθες, Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020, ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στην ιστορική Ιερά Μονή Αγίου Δημητρίου Παλαίρου του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας.     Στον Eσπερινό χοροστάτησε και κήρυξε τον θείο λόγο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς, ο οποίος απάντησε στο ερώτημα γιατί πάντοτε...
26 Οκτωβρίου, 2020 - 13:24
Τελευταία ενημέρωση: 26/10/2020 - 12:44

Πανηγυρικός Εσπερινός στην Ι.Μονή Αγίου Δημητρίου Παλαίρου

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός στην Ι.Μονή Αγίου Δημητρίου Παλαίρου

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και παρουσία πλήθους πιστών τελέστηκε χθες, Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020, ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στην ιστορική Ιερά Μονή Αγίου Δημητρίου Παλαίρου του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας.

 

 

Στον Eσπερινό χοροστάτησε και κήρυξε τον θείο λόγο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς, ο οποίος απάντησε στο ερώτημα γιατί πάντοτε από την Πεντηκοστή και εντεύθεν διώκονται οι χριστιανοί και υπογράμμισε το δικό μας καθήκον σήμερα.

Στο τέλος του Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος κ. Κοσμάς, ανακοίνωσε ότι ολοκληρώνεται η μελέτη για την ανακαίνιση της Ιεράς Μονής.

Πηγή: agriniopress.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων