19/08/2023 19/08/2023 Το διήμερον 22-23 Αυγούστου 2023 θα πανηγυρίσει η Ιερά Ανδρώα Κοινοβιακή Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Μακρυμάλλη με κάθε τιμή και λαμπρότητα την Απόδοση της Κοιμήσεως της Πανάγνου Θεοτόκου μας, ημέρα συνάξεως της Ι. Εικόνος της Μακρυμαλλιωτίσσης, Εφόρου, Γεροντίσσης, Κυβερνήτιδος και Προστάτιδος ημών. Πρόγραμμα Τρίτη 22 Αυγούστου 2023 (7 μ.μ.) Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, Θείου κηρύγματος...
19 Αυγούστου, 2023 - 8:32
Τελευταία ενημέρωση: 19/08/2023 - 7:34

Πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Μακρυμάλλη

Διαδώστε:
Πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Μακρυμάλλη

Το διήμερον 22-23 Αυγούστου 2023 θα πανηγυρίσει η Ιερά Ανδρώα Κοινοβιακή Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Μακρυμάλλη με κάθε τιμή και λαμπρότητα την Απόδοση της Κοιμήσεως της Πανάγνου Θεοτόκου μας, ημέρα συνάξεως της Ι. Εικόνος της Μακρυμαλλιωτίσσης, Εφόρου, Γεροντίσσης, Κυβερνήτιδος και Προστάτιδος ημών.

Πρόγραμμα

Τρίτη 22 Αυγούστου 2023 (7 μ.μ.)

Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, Θείου κηρύγματος και λιτανείας της Θαυματουργού και περιπύστου Θεομητορικής Εικόνος, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Νεκταρίου Ευγενικού, Ιεροκήρυκος της Ι. Μητροπόλεώς μας.

 Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023 (7:15 π.μ.)

Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Ιωάννου Καραμούζη, Ιεροκήρυκος της Ι. Μητροπόλεώς μας και Β΄ Γραμματέως της Ι. Συνόδου.

(7μ.μ.)

Κτητορικόν Μνημόσυνον και παράκληση προς την Μακρυμαλλιώτισσα Θεομήτορα.

Μετά το πέρας των πανηγυρικών ακολουθιών θα δοθεί το καλογερικό εορταστικό κέρασμα κατά την παράδοση της Ι. Μονής.

Από την Ιερά Μονή απευθύνεται πρόσκληση σε όλους τους πιστούς να προσέλθουν και να εναποθέσουν τα αιτήματα, τα προβλήματα, τις χαρές και τις αγωνίες σας πάνω στο εικόνισμα της Παναγίας μας και εκείνη ως μητέρα φιλόστοργος να δώσει τις δικές της απαντήσεις!

Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει στις ομαδικές αρτοκλασίες της πανηγύρεως μας να επικοινωνήσει με την Ι. Μονή μας, ώστε να δώσει την συμμετοχή του και τα ονόματα που επιθυμεί να μνημονευθούν.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων