17/05/2022 17/05/2022 Τρία χρόνια μετά την εξασφάλιση της αρχικής του χρηματοδότησης ξεκίνησε τη Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022, η ασφαλτόστρωση του δρόμου προς την Ιερά Μονή Ομπλού. Ένα σημαντικό έργο για την βελτίωση της οδού, που άρχισε με την εγκατάσταση του εργολάβου. Στόχος είναι να ενισχυθεί σύντομα η οδική ασφάλεια, όχι μόνο για τους επισκέπτες αλλά και τους...
17 Μαΐου, 2022 - 18:14
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2022 - 17:59

Βελτιώνεται ο δρόμος προς την Ιερά Μονή Ομπλού

Διαδώστε:
Βελτιώνεται ο δρόμος προς την Ιερά Μονή Ομπλού

Τρία χρόνια μετά την εξασφάλιση της αρχικής του χρηματοδότησης ξεκίνησε τη Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022, η ασφαλτόστρωση του δρόμου προς την Ιερά Μονή Ομπλού. Ένα σημαντικό έργο για την βελτίωση της οδού, που άρχισε με την εγκατάσταση του εργολάβου.

Στόχος είναι να ενισχυθεί σύντομα η οδική ασφάλεια, όχι μόνο για τους επισκέπτες αλλά και τους καθημερινούς χρήστες.

«Υλοποιούμε ένα έργο 1,5 εκατ ευρώ που θα συμβάλει στην ανάδειξη μιας από τις σημαντικότερες Μονές της νεότερης Ελλάδας. Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε την Ιερά Μονή Ομπλού. Πρόθεσή μας είναι να είμαστε κοντά στις μοναστικές κοινότητες. Είναι ζήτημα υποχρέωσης, πίστης αλλά και τοπικής ανάπτυξης. Ευχαριστούμε τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Ομπλού Αρχιμανδρίτη π. Νεκτάριο Κωτσάκη, για την πάντα ζεστή φιλοξενία και την πατρική αγάπη» ανέφερε σε ανάρτησή του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων