28/05/2019 28/05/2019 “Επιβιώσαμε από πολύ χειρότερα, από μία Άλωση καταστροφική. Επιβιώσαμε διατηρώντας Ορθοδοξία, γλώσσα, εθνική συνείδηση, τη διαχρονική πορεία του Ελληνισμού ότι είμαστε συνέχεια της αρχαιότητας και κοινοτική αλληλεγγύη. Αυτά μπορούμε να τα έχουμε ως εφόδια για να ξεπεράσουμε και την κρίση που είναι πολύπλευρη” αναφέρει στο Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων “Ορθοδοξία” και στον Αντώνη Μακατούνη ο Πολιτικός...
28 Μαΐου, 2019 - 18:43
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2019 - 18:55

Κων/νος Χολέβας: “Επιβιώσαμε από μία καταστροφική Άλωση”

Διαδώστε:
Κων/νος Χολέβας: “Επιβιώσαμε από μία καταστροφική Άλωση”

“Επιβιώσαμε από πολύ χειρότερα, από μία Άλωση καταστροφική. Επιβιώσαμε διατηρώντας Ορθοδοξία, γλώσσα, εθνική συνείδηση, τη διαχρονική πορεία του Ελληνισμού ότι είμαστε συνέχεια της αρχαιότητας και κοινοτική αλληλεγγύη. Αυτά μπορούμε να τα έχουμε ως εφόδια για να ξεπεράσουμε και την κρίση που είναι πολύπλευρη” αναφέρει στο Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων “Ορθοδοξία” και στον Αντώνη Μακατούνη ο Πολιτικός Επιστήμονας και συγγραφέας κ. Κωνσταντίνος Χολέβας.

Πιο συγκεκριμένα με αφορμή την επέτειο της Αλώσεως θα λάβει χώρα αύριο Τετάρτη στις 19.00 μία πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία από τον πολύ γνωστό στους εκκλησιαστικούς κύκλους κ. Χολέβα με τίτλο “Από την Άλωση της Πόλης στην άλωση της εθνικής μας ταυτότητας” στο Πνευματικό κέντρο Ρουμελιωτών και στην αίθουσα “Δελφοί” (Σίνα 1 και Δαφνομήλη, Αθήνα). Ο κ. Χολέβας θα επικαιροποιήσει το θέμα και θα αναπτύξει τους σημερινούς κινδύνους που ελλοχεύουν για το Γένος και την Εθνική μας υπόσταση. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Συνέντευξη: Αντώνης Μακατούνης
Επιμέλεια βίντεο: Πέπη Οικονομάκη
Κάμερα: Ανδρέας Χαλκιόπουλος
Μοντάζ: Μαριάνθη Ματζίρη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων