19/08/2019 19/08/2019 Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του Τούρκου Αρχαιολόγου Φαχρί Ισίκ, ο οποίος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Χουριέτ προχωρεί σε μια σειρά προκλητικών και ανιστόρητων “διαπιστώσεων” Ο Τούρκος καθηγητής υποστηρίζει ότι η Μίληττος δεν υπηρξε ποτέ ελληνική, ο Θαλής δεν ήταν Έλληνας και ο Πόντος δεν ιδρύθηκε από Έλληνες. Τονίζει δε, ότι η κοιτίδα του ευρωπαϊκού...
19 Αυγούστου, 2019 - 12:46

Τούρκος Αρχαιολόγος: Ο Πόντος δεν ιδρύθηκε από Έλληνες

Διαδώστε:
Τούρκος Αρχαιολόγος: Ο Πόντος δεν ιδρύθηκε από Έλληνες

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του Τούρκου Αρχαιολόγου Φαχρί Ισίκ, ο οποίος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Χουριέτ προχωρεί σε μια σειρά προκλητικών και ανιστόρητων “διαπιστώσεων”

Ο Τούρκος καθηγητής υποστηρίζει ότι η Μίληττος δεν υπηρξε ποτέ ελληνική, ο Θαλής δεν ήταν Έλληνας και ο Πόντος δεν ιδρύθηκε από Έλληνες.

Τονίζει δε, ότι η κοιτίδα του ευρωπαϊκού πολιτισμού δεν ήταν η Αθήνα αλλά η Μίληττος, και πως η ευρωπαϊκός πολιτισμός “δημιουργήθηκε” από κατοίκους της Ανατολίας.

Οι θέσεις του αυτές περιλαμβάνονται στο βιβλίο του με τίτλο “Ο πολιτισμός γεννήθηκε στην Ανατολία”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων