15/09/2020 15/09/2020 Με επιμνημόσυνη δέηση για τους Πεσόντες και Θανόντες Εφέδρους Αξιωματικούς του Συνδέσμου καθώς και προσφορά στο Γεύμα Αγάπης για τους απόρους στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου τίμησαν φέτος, λόγο των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί από την πανδημία του κορωνοϊου, οι Έφεδροι Αξιωματικοί της Αργολίδας τον προστάτη τους Άγιο Νικήτα τον Γότθο. Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσαν...
15 Σεπτεμβρίου, 2020 - 16:41
Τελευταία ενημέρωση: 15/09/2020 - 16:53

ΑΡΓΟΛΙΔΑ: Έτσι τίμησαν οι Έφεδροι Αξιωματικοί τον Προστάτη τους

Διαδώστε:
ΑΡΓΟΛΙΔΑ: Έτσι τίμησαν οι Έφεδροι Αξιωματικοί τον Προστάτη τους

Με επιμνημόσυνη δέηση για τους Πεσόντες και Θανόντες Εφέδρους Αξιωματικούς του Συνδέσμου καθώς και προσφορά στο Γεύμα Αγάπης για τους απόρους στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου τίμησαν φέτος, λόγο των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί από την πανδημία του κορωνοϊου, οι Έφεδροι Αξιωματικοί της Αργολίδας τον προστάτη τους Άγιο Νικήτα τον Γότθο.

Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσαν ο Ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως Αργολίδας αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Μιχαλόπουλος και ο εφημέριος του ναού πρωτοπρεσβύτερος π. Ελευθέριος Μίχος.

Η αντιπροσωπεία του συνδέσμου Εφέδρων Αργολίδας επισκέφτηκε το χώρο όπου προετοιμάζεται το γεύμα των απόρων από τούς εθελοντές και τους ευχαρίστησε για την εργασία τους και την προσφορά τους .

Στην επιμνημόσυνη δέηση παραβρέθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Κωνσταντίνος Χουντάλας και τα μέλη κ.κ.  Σωκράτης Διδασκάλου και Κώστας Προκοπίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων