23/10/2019 23/10/2019 Τον καθιερωμένο Αγιασμό, για την έναρξη της νέας κατηχητικής χρονιάς, τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος στην Χριστιανική Ένωση Καλαμάτας (Γ.Ε.Χ.Α.). Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Μ. Μεσσηνίας Αρχιμ. Φίλιππος Χαμαργιάς, ο Πρωτοπρ. Κρεσφόντης Πουλόπουλος, Προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ναού Υπαπαντής Καλαμάτας και ο Διάκονος Αντώνιος Μανουσόπουλος. Μετά το πέρας του Αγιασμού πήρε το...
23 Οκτωβρίου, 2019 - 21:53

Αγιασμός για την έναρξη της νέας κατηχητικής χρονιάς στη Μητρ. Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Αγιασμός για την έναρξη της νέας κατηχητικής χρονιάς στη Μητρ. Μεσσηνίας

Τον καθιερωμένο Αγιασμό, για την έναρξη της νέας κατηχητικής χρονιάς, τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος στην Χριστιανική Ένωση Καλαμάτας (Γ.Ε.Χ.Α.). Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Μ. Μεσσηνίας Αρχιμ. Φίλιππος Χαμαργιάς, ο Πρωτοπρ. Κρεσφόντης Πουλόπουλος, Προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ναού Υπαπαντής Καλαμάτας και ο Διάκονος Αντώνιος Μανουσόπουλος.

Μετά το πέρας του Αγιασμού πήρε το λόγο ο Πρόεδρος της Γ.Ε.Χ.Α. κ. Νικόλαος Χρονόπουλος και αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την παρουσία του, τον κάλεσε να ανέλθει στο βήμα ώστε να πραγματοποιήσει, την πρώτη ομιλία για τη φετινή χρονιά, με θέμα: «Η χριστιανική οικογένεια ως πρότυπο οικογένειας», την οποία παρακολούθησε πολυπληθές ακροατήριο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων