25/11/2021 25/11/2021 Νέες συσκευές προβολής και καινούριες κουρτίνες απέκτησε το Γενικό Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο-Λύκειο Ξάνθης, που μαζί με την Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης εκφράζει τις ευχαριστίες του στους δωρητές του. Έτσι, σε ανακοίνωσή της, η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου και το Γενικό Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο- Λύκειο Ξάνθης ευχαριστούν θερμά τις εταιρείες: • “ΓΕΡΜΑΝΟΣ Α.Ε” για τη δωρεά 4 συσκευών...
25 Νοεμβρίου, 2021 - 13:50
Τελευταία ενημέρωση: 25/11/2021 - 13:56

Νέος εξοπλισμός στο Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο-Λύκειο Ξάνθης

Διαδώστε:
Νέος εξοπλισμός στο Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο-Λύκειο Ξάνθης

Νέες συσκευές προβολής και καινούριες κουρτίνες απέκτησε το Γενικό Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο-Λύκειο Ξάνθης, που μαζί με την Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης εκφράζει τις ευχαριστίες του στους δωρητές του.

Έτσι, σε ανακοίνωσή της, η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου και το Γενικό Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο- Λύκειο Ξάνθης ευχαριστούν θερμά τις εταιρείες:
• “ΓΕΡΜΑΝΟΣ Α.Ε” για τη δωρεά 4 συσκευών προβολής (Projectors)
• “ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ” για τη δωρεά 2 συσκευών προβολής (Projectors)
• Το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ “ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ” για τη δωρεά κουρτινών σε ολόκληρο το Σχολείο και την Εκκλησιαστική Εστία Ξάνθης.

«Η πρόθυμη και άμεση ανταπόκρισή τους στην αναβάθμιση του σχολείου μας και στην ενίσχυση του εκπαιδευτικού, ιστορικού και κοινωνικού του ρόλου στην ευαίσθητη περιοχή της Θράκης είναι ανεκτίμητη», καταλήγει η ανακοίνωση.

Το Γενικό Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο Λύκειο Ξάνθης με την επωνυμία “Άγιοι Πέντε Νεομάρτυρες εκ Σαμοθράκης” βρίσκεται λίγο έξω από την Ξάνθη, στον πευκόφυτο λόφο της Μονής των Ταξιαρχών.

Διαθέτει συνολικά 8 αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσα ξένων γλωσσών για τη διδασκαλία Αγγλικών και Γαλλικών, αίθουσα πληροφορικής, εργαστήριο φυσικής-χημείας για την εμπέδωση της διδασκαλίας των μαθημάτων των Φυσικών Επιστημών και αίθουσα Αγιογραφίας, όπου μπορούν οι μαθητές να παρακολουθήσουν τα απογεύματα μαθήματα Αγιογραφίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων