23/05/2022 24/05/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ επισκέφθηκε σήμερα το πρωί διαδοχικά τα Δημοτικά Σχολεία Ποσειδωνίας και το νεόδμητο Mάνα-Βάρης Σύρου, γενόμενος δεκτός με εκδηλώσεις αγάπης, τιμής και σεβασμού από τις Διευθύντριες, τους Εκπαιδευτικούς και τους μαθητές, προς τους οποίους απηύθυνε πατρικές νουθεσίες, συμβουλές και ευχές και τους διένειμε τετράδια, φιλοτεχνημένα από την Ιερά Μητρόπολη,...
23 Μαΐου, 2022 - 16:30
Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2022 - 4:14

Ποιμαντικές Επισκέψεις του Μητροπολίτη Σύρου σε Εκπαιδευτήρια της Σύρου

Διαδώστε:
Ποιμαντικές Επισκέψεις του Μητροπολίτη Σύρου σε Εκπαιδευτήρια της Σύρου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ επισκέφθηκε σήμερα το πρωί διαδοχικά τα Δημοτικά Σχολεία Ποσειδωνίας και το νεόδμητο Mάνα-Βάρης Σύρου, γενόμενος δεκτός με εκδηλώσεις αγάπης, τιμής και σεβασμού από τις Διευθύντριες, τους Εκπαιδευτικούς και τους μαθητές, προς τους οποίους απηύθυνε πατρικές νουθεσίες, συμβουλές και ευχές και τους διένειμε τετράδια, φιλοτεχνημένα από την Ιερά Μητρόπολη, ξεχωριστά για κάθε Σχολείο.

Στο Δημοτικό Σχολείο Ποσειδωνίας απένειμε, μαζί με τη Διευθύντρια Βραβεία σε πρωτεύσαντες μαθητές, που συμμετείχαν σε αθλητικούς αγώνες κατά την προλαβούσα “Ολυμπιακή Εβδομάδα”.
Αύριο το πρωί, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ θα συνεχίσει τις επισκέψεις του σε σχολεία της Σύρου.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων