22/06/2019 22/06/2019 Θυρανοίξια Παρεκκλησίου στον “Ταξιάρχη” Μυκόνου  Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ τέλεσε σήμερα τα Θυρανοίξια ιερού Παρεκκλησίου, τιμωμένου επ’ ονόματι των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στην περιοχή “Ταξιάρχης” Μυκόνου. Στην ομιλία του προς τους παραστάντες πιστούς, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ , αφού συνεχάρη τον κτίτορα του Παρεκκλησίου κ. Αναστάσιο Βασιλά και του ευχήθηκε υγεία, ανεφέρθη...
22 Ιουνίου, 2019 - 10:40
Τελευταία ενημέρωση: 22/06/2019 - 10:21

Θυρανοίξια ιερών Παρεκκλησίων στη Μύκονο

Διαδώστε:
Θυρανοίξια ιερών Παρεκκλησίων στη Μύκονο

Θυρανοίξια Παρεκκλησίου στον “Ταξιάρχη” Μυκόνου 

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ τέλεσε σήμερα τα Θυρανοίξια ιερού Παρεκκλησίου, τιμωμένου επ’ ονόματι των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στην περιοχή “Ταξιάρχης” Μυκόνου.

Στην ομιλία του προς τους παραστάντες πιστούς, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ , αφού συνεχάρη τον κτίτορα του Παρεκκλησίου κ. Αναστάσιο Βασιλά και του ευχήθηκε υγεία, ανεφέρθη στην προλαβούσα εορτή της Πεντηκοστής και στη σημασία της για τη ζωή της Εκκλησίας και των πιστών.

Θυρανοίξια Παρεκκλησίου στην “Άνω Διακοφτή Μυκόνου 

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, με τη συμμετοχή του Αρχιερατικού Επιτρόπου Δήλου & Μυκόνου, Πρωτοπρ. Πέτρου Μαραγκού, τέλεσε απόψε Θυρανοίξια ιερού Παρεκκλησίου στην περιοχή «Άνω Διακόφτης» Μυκόνου, τιμώμενου στο όνομα της Παναγίας «Άξιον Εστίν», τους κτίτορες του οποίου συνεχάρη και τους ευχήθηκε υγεία και κάθε ευλογία Θεού στη ζωή και τα έργα τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων