01/09/2021 01/09/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας κ. Εφραίμ, θα παρευρεθεί κατά το διήμερο της 2ας και 3ης Σεπτεμβρίου 2021, στην Ιερά Πανήγυρη, της Ιεράς Μονής Αγίου Νεκταρίου Αιγίνης, με αφορμή την εορτή της Ανακομιδής των Τιμίων Λειψάνων του Αγίου. Ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός θα τελεσθεί στις 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:00 μ.μ., στον Ιερό Ναό του Αγίου...
01 Σεπτεμβρίου, 2021 - 15:24
Τελευταία ενημέρωση: 01/09/2021 - 14:57

Η εορτή της Ανακομιδής των Λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα

Διαδώστε:
Η εορτή της Ανακομιδής των Λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας κ. Εφραίμ, θα παρευρεθεί κατά το διήμερο της 2ας και 3ης Σεπτεμβρίου 2021, στην Ιερά Πανήγυρη, της Ιεράς Μονής Αγίου Νεκταρίου Αιγίνης, με αφορμή την εορτή της Ανακομιδής των Τιμίων Λειψάνων του Αγίου.

Ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός θα τελεσθεί στις 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:00 μ.μ., στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου, όπου θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Εφραίμ.

Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής, 3 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί στις 7:00 π.μ. Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Εξαιτίας των μέτρων πρόληψης προστασίας κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα, ενώ δεν θα συλλειτουργήσουν επισκέπτες ιερείς και δεν θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία. Επίσης, η εορτή θα ολοκληρωθεί με μικρή Λιτάνευση, πέριξ του Ιερού Ναού, μόνο απο τους ιερείς.

Η αναμετάδοση των ιερών ακολουθιών και Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας θα γίνει από τον Ρ/Σ της Εκκλησίας της Ελλάδος 89.5 FM.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων